Schietactiviteiten organiseren in Gelderland

Zoekt u een uitdagende schietactiviteit? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een groot en gevarieerd aanbod met schietarrangementen.


Eén van onze schietarrangementen is HandboogTag. HandboogTag is een variant op het spel Paintball en trefbal, maar dan zonder de pijnlijke treffers en blauwe plekken. HandboogTag wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’.  HandboogTag kan op eigen locatie of op de locatie van Sportwijzer in Eibergen worden gespeeld.


Een ander schietarrangement is onze Schiet-o-rama. Bij de schiet-o-rama komen de vier verschillende schietonderdelen aan bod, namelijk: laserkleiduifschietenblaaspijpschietenluchtdrukgeweerscheten 
(buksschieten) en 
handboogschieten


De schiet arrangementen kunt u alleen huren compleet verzorgd inclusief begeleiding, in verband met de veiligheid. Op onze website kunt u al onze schietarrangementen vinden en ze daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze schietarrangementen

-         Blaaspijpschieten

-         Blaaspijp en handboog schieten

-         Handboogschieten

-         HandboogTag

-         Laserkleiduifschieten

-         Laserschieten indoor

-         Luchtdrukgeweerschieten

-         Luchtdrukgeweer en handboogschieten

-         Schiet-o-rama