Schiet-o-rama huren in Zutphen

Bent u op zoek naar een spannende uitdaging in Zutphen? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een groot en gevarieerd aanbod met schietarrangementen. Eén van onze schietarrangementen is de schiet-o-rama. Ideaal als u geen keuze kunt maken uit ons schietarrangement. Daarnaast is de schiet-o-rama perfect voor een bedrijfsfeest of vergaderbreak, omdat u alle deelnemers vermaakt met de verschillende schietonderdelen. Dit arrangement is altijd een schot in de roos!


Bij de schiet-o-rama komen vier verschillende schietonderdelen aan bod, namelijk: laserkleiduifschietenblaaspijpschietenluchtdrukgeweerschieten (buksschieten) en handboogschieten aan bod. De deelnemers krijgen voorafgaand aan de activiteit duidelijke uitleg en instructies van de diverse schietdisciplines waaraan iedereen vervolgens op een veilige manier deelneemt. Aan het einde van het arrangement wordt de beste schutter per onderdeel benoemd.


De schiet-o-rama kunt u alleen compleet verzorgd huren, inclusief begeleiding. Op onze website kunt u onze andere schietarrangementen vinden welke wij verhuren en deze ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Schiet-o-rama niet meer beschikbaar huur dan onze

-         Blaaspijpschieten

-         HandboogTag