Spellen voor een schoolkamp in Winterswijk

Organiseert u een schoolkamp en bent u op zoek naar spellen voor dit schoolkamp? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een gevarieerd assortiment in spellen, attracties en activiteiten.


Een van onze schoolkamp spellen die u kunt huren is Katapult bouwen. Het  katapult bouwen brengt vermaak en teambuilding in elke setting. Katapult bouwen zorgt voor samenwerking binnen een groep. De houten palen dienen door middel van verschillende touwen aan elkaar vast geknoopt te worden en zo ontstaat de katapult waarmee de groep uiteindelijk de voetballen weg kan schieten. Een ander spel dat u bij ons kunt huren is Het vliegend tapijt. Dit is een spel waarbij één teamlid het tapijt voorttrekt terwijl de andere teamleden er op staan. Door de juiste combinatie van springen en trekken te maken, dient men zo snel mogelijk een bepaalde afstand af te leggen.


Bent u opzoek naar iets spectaculairder schoolkamp spellen? Huur dan onze Kruiptunnel. Dit kussen bestaat uit twee kruiptunnels naast elkaar met in het midden een kijkgat. Het kijkgat, wat deze kruiptunnel zo uniek maakt, heeft meerdere functies. Zo laat het extra licht naar binnen voor de deelnemers. Zij kunnen daarnaast ook zien wanneer ze op de helft zitten. Ook de toeschouwers kunnen zien wie er voorop ligt wat de strijd extra spannend maakt.


U kunt de gehuurde schoolkamp spellen zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de schoolkamp spellen laten bezorgen op de locatie en weer laten ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie bij op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u ook onze andere schoolkamp spellen vinden die wij verhuren en deze ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze schoolkamp spellen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Een (kleine) greep uit ons assortiment;