Spellen voor sportdag huren in Deventer

Organiseert u een sportdag en bent u op zoek naar spellen voor deze sportdag? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot en gevarieerd aanbod in activiteiten, spellen en attracties.


Eén van onze sportdag spellen welke u kunt huren is het Broekspel. Met dit broekspel kunnen een aantal leuke spellen worden gespeeld. Zo kunt u een variant op zaklopen spelen, een parcours uitzetten of een potje voetbal of volleybal spelen.


Bent u opzoek naar iets meer spectaculaire sportdag spellen? Huur dan onze Obstakelbaan. De obstakelbaan is een baan met 5 spectaculaire hindernissen. U tijgert onder andere onder de netten door en u wurmt zich door een muur.


U kunt de gehuurde spellen, activiteiten of attracties ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de laten bezorgen op de locatie en weer door ons op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd door ons, inclusief begeleiding. 


Op onze website kunt u ons gehele assortiment vinden en ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze sportdag spellen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Een greep  uit ons assortiment met sportdag spellen