Sportdag organiseren op school in Berkelland

Organiseert u een sportdag voor uw school? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het samenstellen van de voor u perfecte sportdag!


Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de sportdag werken wij met een uitgebreide checklist en draaiboek waarin alle ingrediënten van deze dag worden samengevoegd tot één geheel. Ook de innerlijke verzorging van de deelnemers tijdens ontvangst en lunch kunnen worden opgenomen in de programmering die volledig op de wensen van uw school worden aangepast.


Een geschikt spel voor een sportdag is Levend tafelvoetbal. Ieder kind kent het spel, ze kunnen met deze attractie ervaren hoe het voelt als poppetje in een tafelvoetbalspel.  Het spel wordt gespeeld met twee teams van zes deelnemers. De deelnemers worden door de dwarsbalken op hun plek gehouden. De opblaasbare bodem van het levend tafelvoetbal maak het lastiger om te scoren. De deelnemers moeten samenwerken om zo veel mogelijk doelpunten te maken.


Op onze website kunt u al onze attracties en spellen vinden en zelfs direct boeken. Heeft u vragen over één van de attracties of spellen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze attracties en spellen voor een sportdag