Springkussen huren in Twente

Bent u op zoek naar een springkussen in Twente? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren springkussens in allerlei soorten, maten en prijsklassen. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. U kunt het gehuurde springkussen(s) zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of het springkussen laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Ons assortiment aan springkussens is zeer uitgebreid. Voor de kinderen bieden wij diverse thema springkussens aan, zo beschikken wij over een jungle, piraten en of speelpaleis springkussen. Naast springkussen hebben wij ook nog diverse opblaasbare hindernisbanen. In ons assortiment is onder andere een MegaTake-Outbaan van 21 meter, Hill Running Base Jump van 17 meter, stormbaan en obstakelbaan. Voor alle leeftijdscategorieën hebben wij diverse springkussen in ons assortiment.

Op onze website kunt u alle springkussen die wij verhuren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze springkussen? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Onze springkussensJungle
Junior

Piratenschip

Speelpaleis

Voetbal

Zeshoek