Stormbaan huren in Twente

Bent u op zoek naar een opblaasbare stormbaan? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren opblaasbare stormbanen in allerlei soorten, maten en prijsklassen. De opblaasbare stormbanen zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken.


Ons assortiment aan opblaasbare stormbanen is zeer uitgebreid. Wij beschikken onder andere over een Mega Take- Outbaan van 21 meter, Hill Running Base Jump van 17 meter, een Stormbaan en een Obstakelbaan. Naast de opblaasbare stormbanen hebben wij ook nog diverse Springkussens in verschillende thema’s. Zo beschikken wij onder andere over een springkussen jungle, piraten- of speelpaleis springkussen.


U kunt de gehuurde opblaasbare stormbaan zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de opblaasbare stormbaan laten door ons laten bezorgen op de locatie en weer laten ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u alle opblaasbare stormbanen welke wij verhuren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer op, wij helpen u graag verder.


Onze stormbanen