Stunt dag organiseren in Doetinchem

Organiseert u een stunt dag op bijvoorbeeld een school en bent u hiervoor opzoek naar attracties? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een gevarieerd aanbod attracties die ingezet kunnen worden tijdens deze stunt dag.


Zo beschikken wij over verschillende soorten springkussens. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Naast deze springkussens beschikken wij over een aantal hindernisbanen, die eventueel ook nog aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er een XXXL hindernis baan ontstaat. 


Een andere attractie die u uitstekend in kunt zetten, is de Bungeerun. Bij de Bungeerun attractie dragen de deelnemers een gordel rond hun middel met daar een elastiek aan vast. Het is de bedoeling om zo ver mogelijk te lopen / rennen op de opblaasbare baan, om het blok met klittenband op het verste punt vast te kleven. Hoe verder de deelnemers rennen op de Bungeerun, hoe harder de deelnemers worden teruggetrokken door het elastiek. De Bungeerun levert hilarische momenten op bij de deelnemers en is ook een aantrekkelijke attractie voor het toekijkende publiek.


Op onze website kunt u alle attracties vinden en zelfs direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Attracties voor een stunt dag