Sumoworstelen huren in Apeldoorn

Wilt u sumoworstelen huren in Apeldoorn? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Op een ronde mat, met een doorsnede van vijf meter, is het de bedoeling om de tegenstander buiten het speelveld te duwen. Wanneer dat lukt, is de winnaar bekend. De grote omvang van de sumopakken maakt bewegen tot een grote uitdaging.

Onze set sumoworstelen bestaat uit 2 pakken, 2 helmen en een wedstrijdmat. Zijn de deelnemers korter dan 1,65 meter? Dan hebben wij ook nog sumoworstelpakken speciaal voor de jeugd. 

U kunt de gehuurde sumoworstel set zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of de sumoworstel set laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief deskundige begeleiding.

Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Sumoworstelpakken