Teamuitje organiseren in Zutphen

Wilt u voor uw team een geweldig teamuitje organiseren? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van teamuitjes.


Wilt u er een sportieve dag van maken, ga dan kanovaren, steppen (kickbiken), mountainbiken, quad rijden of HandboogTag spelen. In Eibergen heeft Sportwijzer diverse kanotochten over de Achterhoekse rivieren de Berkel en de Slinge, met verschillende opstap- en eindpunten. Wanneer u toch liever wil mountainbiken, kan dit vanaf Eibergen waar wij verschillende routes hebben klaar liggen of vanaf uw eigen locatie. Kickbiken en mountainbiken kunnen ook nog worden uitgebreid met een GPS- route of spellen.


Naast deze sportieve activiteiten beschikken wij over een uitgebreid schietarrangement.  Een onderdeel van het schietarrangement is laserkleiduifschieten. Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op reflecterende kleiduiven. Kunt u niet goed kiezen tussen de verschillende schietonderdelen, dan kunt u ook voor de schiet-o-rama kiezen. Bij de schiet-o-rama komen namelijk vier verschillende schietonderdelen aan bod: laserkleiduifschieten, blaaspijpschieten, luchtdrukgeweerschieten (buksschieten) en handboogschieten.


Op onze website kunt u de teamuitjes die wij organiseren vinden en direct  boeken. Heeft u vragen over één van deze teamuitjes? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportwijzer. Wij helpen u graag verder!


Onze teamuitjes
 - Schietarrangementen
 - Outdoor activiteiten 
 Team-zeskamp spelen