Tobbedansbaan huren in Overijssel

Bent u op zoek naar een tobbedansbaan in Overijssel? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. De tobbedansbaan kunt u huren voor een waterspektakel voor jong en oud. Uitermate geschikt om in de zomer in te zetten als waterattractie om de verkoeling op te zoeken. Deze opblaasbare tobbedansbaan is een perfecte invulling voor uw zeskamp, event, sportdag of voor (sport)verenigingen. De Tobbedansbaan bestaat uit een helling met daarop een boog en een eindbad met een bel. De deelnemers moeten met de tobbe van de helling glijden en zo snel mogelijk de bel luiden.

U kunt de gehuurde tobbedansbaan zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of de tobbedansbaan laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u ook onze andere waterattracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze waterattracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Tobbedansbaan niet meer beschikbaar huur dan onzeBuikschuifbaan
Zwembad

Zwembad + balk