Voetbalattracties huren in Zutphen

Bent u voor een sportdag of open dag bij uw voetbalclub opzoek naar voetbalattracties? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een groot en gevarieerd aanbod met attracties en activiteiten voor een sportief event.


Eén van onze attracties is Poolvoetbal. Poolvoetbal is de variant op poolbiljart in combinatie met voetbal, waarbij elementen als traptechniek, balgevoel, inzicht, precisie en de nodige geluk bij elkaar worden gebracht. Het is de bedoeling om met de witte bal (cue ball) alle eigen ballen in de pockets van de ‘extra large’ pooltafel te schieten. Maar pas op, scoor je de zwarte bal met nummer 8 voordat de andere ballen weg gespeeld zijn? Dan wint de tegenstander.


Een andere attractie is Doelschieten. Dit is een voetbalattractie met een opblaasbaar doel waarop geschoten kan worden. In het net zitten drie gaten waar de bal door heen geschoten kan worden. Doordat de ballen na het doelschieten in het net opgevangen worden is er een snelle doorlooptijd voor de deelnemers.


U kunt de gehuurde voetbalattractie(s) zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de voetbalattractie(s) laten bezorgen op de locatie en weer op laten halen door ons. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd door ons, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u de attracties en activiteiten voor een sportief event vinden en ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties of activiteiten? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze voetbalattracties en activiteiten voor een sportief event;