Voetbalboarding huren in Overijssel

Organiseert u een (straat-) voetbaltoernooi of een sportdag en wilt u niet dat de bal steeds uit het speelveld vliegt? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende (voetbal)boardings. Wanneer u gebruik maakt van een boarding, zal de bal niet zo snel buiten het veld vliegen. De deelnemers kunnen dus ongestoord blijven voetballen.  


Wij beschikken over een Multi- boarding. Bij deze zeshoekige Multi- boarding kan er met meerdere spelers of teams tegelijk tegen elkaar worden gespeeld. De boarding biedt de mogelijkheid om de doelen af te sluiten, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u deze Multi- boarding in wilt zetten.


Een andere boarding waarover wij beschikken is de Panna- boarding. Deze boarding bestaat uit 3 speelvelden en dat maakt het mogelijk om met 6 teams tegelijkertijd te spelen. Ideaal wanneer er een grote groep deelnemers is.


U kunt de gehuurde voetbalboarding(s) zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de voetvalboarding(s) laten bezorgen op de locatie en weer op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie bij op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief deskundige begeleiding.


Op onze website kunt u onze boardings vinden welke wij verhuren en deze daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van de boardings? Neem dan contact op met Sportwijzer,  wij helpen u graag verder.


Onze boardings

-         Beachboarding

-         Boarding 1

-         Boarding 2

-         Boarding 3

-         Boarding zonder goals

-         Multi-boarding

-         Panna- boarding