Waterattractie huren in Deventer

Bent u op zoek naar een waterattractie in Deventer? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren waterattracties in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Zo beschikken wij over een tobbedansbaan die een perfecte invulling is voor uw zeskamp, event, sportdag of voor (sport)verenigingen. De Tobbedansbaan bestaat uit een helling met daarop een boog en een eindbad met een bel. De deelnemers moeten met de tobbe van de helling glijden en zo snel mogelijk de bel luiden. Naast de Tobbedansbaan beschikken wij over een buikschuifbaan van maar liefst 23 meter! De deelnemers moeten met een aanloop, op hun buik over de baan heen schuiven en uiteindelijk in het bad belanden. De hoge wanden zorgen ervoor dat niemand zomaar van de buikschuifbaan kan af glijden en het bad aan het einde garandeert een zachte landing.

U kunt de gehuurde waterattractie(s) zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of de waterattractie(s) laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u alle waterattracties die wij verhuren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze waterattracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Onze waterattractiesBuikschuifbaan
Tobbedansbaan

Zwembad

Zwembad + balk