Zeskamp spellen huren in Zutphen

Organiseert u een zeskamp en bent u nog opzoek naar geschikte attracties of spellen voor dit zeskamp? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod in zeskamp en teamspellen.


Eén van onze zeskamp spellen die u kunt huren is Knotshockey. Speel in teams van 6 personen tegen elkaar en probeer in de goal van de tegenstander te slaan.


Bent u opzoek naar iets meer spectaculaire zeskamp spellen? Huur dan onze Mega Wipe-Outbaan. Deze hindernisbaan beschikt over twee precies dezelfde parcoursen, daardoor is deze perfect te gebruiken is voor een estafette. De Mega Wipe-Outbaan heeft de nieuwste hindernissen zoals de buis-slides, mega-rol, blinde muur en de poorten van Doom.

U kunt de gehuurde zeskamp spellen ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de zeskamp spellen laten bezorgen op de locatie en weer op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd door ons, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u onze zeskamp spellen vinden welke wij verhuren en ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze zeskamp spellen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Een greep uit onze zeskamp spellen;