Zeskamp en teamspellen huren in Enschede

Organiseert u een zeskamp en bent u nog opzoek naar geschikte attracties of spellen voor dit zeskamp? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod in zeskamp/ en teamspellen.


Eén van onze zeskampspellen die u kunt huren is Knotshockey. Speel in teams van 6 personen tegen elkaar en probeer in de goal van de tegenstander te slaan. Een ander spel dat u bij ons kunt huren is het Waterkakspel. Het waterkakspel is een zomerse activiteit waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk water naar de overkant te brengen. Hiervoor zitten sponsen op het zitvlak bevestigd, met deze sponsen probeert u zoveel mogelijk water uit de emmer te halen, waarna je aan de overkant het water ‘uit kakt’ op de stoel.


Bent u opzoek naar iets meer spectaculaire zeskampspellen? Huur dan onze Mega Wipe-Outbaan. Deze hindernisbaan beschikt over twee precies dezelfde parcoursen, daardoor is deze perfect te gebruiken is voor een estafette. De Mega Wipe-Outbaan heeft de nieuwste hindernissen zoals de buis-slides, mega-rol, blinde muur en de poorten van Doom.


U kunt de gehuurde zeskampspellen ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de zeskampspellen laten bezorgen op de locatie en weer op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd door ons, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u onze zeskampspellen vinden welke wij verhuren en ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze zeskampspellen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze zeskampspellen