Winkelwagen (0)

Indoor Drone vliegen

Aantal:

375,00

1 dag 

excl. BTW

453,75

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Indoor Drone vliegen
>
  • Indoor Drone vliegen
  • Indoor Drone vliegen
  • Indoor Drone vliegen
<

Producten in pakket

1x
Dronevliegen Dronevliegen

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 375,00 (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer
Geschikt vanaf
14 jaar
Locatie
In overleg
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Indoor Drone vliegen

Indoor drone vliegen is echt een upcoming experience! Drones zijn bijna niet meer weg te denken in de huidige maatschappij en je komt ze steeds vaker tegen. Ervaar een geheel verzorgde activiteit indoor drone vliegen op uw eigen locatie! Zelf dronevliegen is een bijzondere een niet alledaagse ervaring. Zodra je de basistechnieken beheerst is indoor drone vliegen niet moeilijk meer en heb je de drone volledig onder controle!

Kortom: Indoor drone vliegen zorgt voor een vliegende start van uw teambuildingsuitje, familiedag, vriendendag!

Hoe werkt een workshop indoor Drone vliegen?

Onze instructeur start de workshop indoor dronevliegen met uitleg en instructie over de besturing en vlieg mogelijkekheden van een drone. Hierbij worden ook de veiligheidsregels worden doorgenomen. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar de deelnemers optimaal drone vliegen zullen ervaren. Eerst oefenen we met de drone flightsimulator om het opstijgen, draaien en landen van de drone onder de knie te krijgen. Ook het voor-, achter- en zijwaarts vliegen met een drone kan uitstekend aangeleerd worden middels de flightsimulator. Onder begeleiding van onze instructeur gaan de deelnemers vervolgens zelf basispatronen en vluchtoefeningen met de drone uitvoeren. Voor de veiligheid moeten de deelnemers een veiligheidsbril opzetten. Wanneer de deelnemers verschillende patronen kunnen vliegen, zijn ze klaar voor het parcoursvliegen.

Het uitdagende parcours is met pionnen aangegeven en onderweg moet de drone door en langs verschillende obstakels en hindernissen gevlogen worden, zonder dat deze geraakt worden. Parcours vliegen doe je langs palen, door ringen en onder bogen door. Dit kan desgewenst in competitie met tijdwaarneming. Je kunt tijdens het indoor dronevliegen camerabeelden maken en opnemen met je eigen mobiel. Een mooi aandenken en erg leuk om naderhand nog eens terug te kijken!

Locatie

Wij komen bij u op locatie met onze mobiele set voor indoor drone vliegen. Om vooraf te kunnen beoordelen of uw ruimte geschikt is voor een indoor drone workshop, ontvangen wij graag de afmetingen m.b.t. de hoogte, lengte en breedte van de beschikbare ruimte. Verder vragen wij u ons enkele foto's of een fimpje te sturen van de ruimte. Voorbeelden van locaties waar een workshop indoor drone vliegen georganiseerd kan worden is b.v. een (lege) bedrijfshal, hangar, gymzaal, of sporthal. 

Geen eigen locatie? Kom dan indoor drone vliegen op ons op locatie in Eibergen? Kijk hier voor meer informatie.

Prijs

Indoor drone vliegen gedurende 1,5 uur is al mogelijk vanaf € 375,00 (excl. 21% BTW) voor een groep tot maximaal 12 personen. Is uw groep groter dan 12 personen of wilt u langer vliegen dan 1,5 uur, neem dan telefonisch contact met ons op of vul hier het offerteformulier in.   

 

Een beoordeling toevoegen