Winkelwagen (0)

Extra quad

Aantal:

0,00

1 dag 

excl. BTW

0,00

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Extra quad
>
  • Extra quad
  • Extra quad
  • Extra quad
<

Producten in pakket

1x
Quad Quad

Omschrijving

Huur nu quad rijden en u krijgt een activiteit die garant staat voor actie en spektakel!

Sportwijzer verzorgt quad rijden op diverse locaties, onder andere in Gelderland en Overijssel. De robuuste quads voor volwassenen zijn geschikt voor ruw, onverhard terrein. De quads hebben een cilinderinhoud van 125 cc, waarbij de variomatic ervoor zorgt dat de deelnemers niet hoeven te schakelen. Gas geven en remmen is voldoende om een avontuurlijke, adrenaline verhogende rit te maken over het quadcircuit. 

Voordat u op de quad mag rijden, wordt eerst uitleg van de werking van de quads en de regels met betrekking tot de veiligheid gegeven. Na de uitleg volgen enkele inrijdrondes, waarbij de deelnemers in de gelegenheid worden gesteld kennis te kunnen maken met de quads en de baan. Daarna gaat de wedstrijd echt beginnen tijdens het quad rijden uitje. Er zal in manches worden gekeken welke deelnemer zich de winnaar mag noemen. Bij het quad rijden moet verplicht een helm gedragen worden en er worden overalls aan de deelnemers uitgereikt.

Het is ook mogelijk om te gaan quad rijden op uw eigen locatie, mits deze geschikt is! Neem hiervoor contact met ons op middels het aanvragen van een offerte of door gewoon te bellen.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de activiteit én begeleiding tijdens de activiteit zelf.
✓ Inclusief goede 125 cc quads.
✓ Voor de echte adrenalinekick.
✓ Mogelijk op uw eigen locatie, mits deze geschikt is.

Richtlijn 5 a 6 personen per quad, per uur; wilt u met meer dan 3 quads boeken? Klik dan hier. 

Een beoordeling toevoegen