Winkelwagen (0)

Lasergamen voor kids locatie Sportwijzer Eibergen

Aantal:

1 uur 8,72

Excl. BTW

1 uur 9,50

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Lasergamen voor kids locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Lasergamen voor kids locatie Sportwijzer Eibergen
  • Lasergamen voor kids locatie Sportwijzer Eibergen
  • Lasergamen voor kids locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producten in pakket

1x
Lasergame voor kids (12 guns met vest) Lasergame voor kids (12 guns met vest)

Producteigenschappen

Tijdsduur
Vanaf 1 uur
Geschikt vanaf
6 jaar
Prijs 1 uur
€ 9,50 (incl. BTW)
Prijs 2 uur
€ 14,50 (incl. BTW)

Omschrijving

Lasergamen voor kids in Eibergen

Lasergamen betekent eindeloos speelplezier voor kinderen! Wil je een kinderfeestje organiseren voor kinderen vanaf 6 jaar? Dan is een potje lasergamen helemaal het einde. Samen spelen, rennen en verstoppen maakt lasergamen tot een super spannend avontuur. Belangrijk is de anti-valsspeel-functie van de laserguns. De deelnemers kunnen tijdens het spel niet van teamkleur veranderen en het lasergeweer niet resetten. Deze Anti-Cheat functie maakt het spel nog spannender en eerlijker. Zo komen de serieuze en fanatieke lasergame spelers nog meer aan hun trekken. Teleurstellingen als gevolg van vals spelen zijn verleden tijd! Lasergamen is geschikt voor teamuitjes, kinderfeestjes en schooluitjes v.a. 6 jaar en ouder.
 

Hoe werkt lasergamen?

Bij lasergamen voor kids strijden verschillende teams tegen elkaar. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar de deelnemers optimaal lasergamen zullen ervaren. Onze ervaren begeleider zorgt vooraf voor een goede instructie en uitleg over het gebruik van de wapens en spelregels tijdens de activiteit lasergamen. Onze begeleider zal tevens als spelleider tijdens de activiteit aanwezig zijn.

Lasergamen is een spannend en actief spel waarbij iedere speler wordt uitgerust met een lasergun en vest. Het is de bedoeling dat de spelers op zoek gaan naar tegenstanders die zich ergens verstopt hebben. Hierbij moet je proberen niet geraakt te worden met het vest dat je draagt. Als een speler een aantal keren geraakt wordt, is het leveltegoed uiteindelijk op en is de deelnemer uitgeschakeld voor deze spelronde. Na het resetten van de lasergun door onze begeleider kan de deelnemer de volgende speelronde natuurlijk gewoon weer meedoen.

Locatie

Je speelt lasergamen binnen bij Sportwijzer op locatie in de activiteitenhal. Parkeren op ons terrein is gratis en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u ook bij ons terecht. Het meebrengen van eigen etenswaar of consumpties is niet toegestaan. Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag lasergame spelen. Je dient vooraf te reserveren. Wil je lasergamen spelen op een eigen locatie? Klik dan hier.

Prijs

Lasergamen voor kids in onze activiteitenhal is al mogelijk vanaf minimaal 8 personen. Tijdens het lasergamen mogen maximaal 2 volwassen (ouders/verzorgers) meespelen. Hiervoor rekenen wij het zelfde tarief als wij voor kinderen berekenen. Op pauzemomenten tussen de heats schenken wij onbeperkt ranja. Ranja is bij de prijs is inbegrepen.

1 uur    € 9,50 per persoon  minimaal 8 personen  
1,5 uur € 12,00 per persoon minimaal 8 personen  
2 uur € 14,50 per persoon minimaal 8 personen   

(Vermelde bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.)

Is de groep kleiner dan 8 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Een beoordeling toevoegen