Paintball huren

315,00

excl. BTW

381,15

incl. BTW

Paintball
>
  • Paintball
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 315 (excl. BTW)
Geschikt vanaf
18 jaar
Benodigde ruimte
30 x 50 meter meter

Omschrijving

Bent u op zoek naar de sportieve en spannende activiteit voor een vriendengroep, collega’s en familieleden? Dan is paintball wat voor u!

✓ Prijzen zijn inclusief begeleiding
✓ Inclusief benodigdheden (camouflagepakken, veiligheidsbrillen en semiautomatisch paintball-pistolen
✓ Inclusief basispakket van 100 verfballetjes per persoon

Hoe gaat paintball?

Tijdens het populaire schietspel schiet u met verfballetjes op de tegenstanders. De semiautomatisch paintball-pistool schiet wel zes verfballetjes per seconde! Dit levert veel spanning en sensatie op bij de deelnemers.

Paintball is een non-contactsport voor personen vanaf 18 jaar. Traditioneel is het doel van het spel om de vlag te veroveren. Toch kan u paintball huren in verschillende spelvormen, hierdoor is het spel voor elke deelnemer vernieuwend. Zo is een van de spelvormen “ De konijnenjacht op de vrijgezel.”

Aangezien u het schietarrangement paintball bij Sportwijzer huurt, hoeven de deelnemers alleen voor gemakkelijke, sportieve kleding, stevig schoeisel en een sportieve instelling te zorgen. Zo regelt Sportwijzer dat de deelnemers compleet worden uitgerust met een camouflagepak. Ook ontvangen de deelnemers een veiligheidsbril en een semiautomatisch paintball-pistool en een basispakket munitie. Dit basispakket bevat 100 verfballetjes per persoon, wanneer u meer verfballetjes wil, kunt u dit aangeven in de offerte.

Paintball is een hele leuke sport, maar deze sport kan gevaarlijk zijn wanneer men zich niet aan de regels houdt. Daarom dienen deelnemers  zich altijd aan de gestelde regels te houden.

Locatie

Sportwijzer verzorgt paintballen op de onderstaande locaties:

  • Aalten, Gelderland
  • Bentelo, Overijssel
  • Enschede, Overijssel
  • Markelo, Overijssel
  • Uw eigen (mits geschikte) locatie

Prijs

Paintball boekt u al vanaf € 315 (excl. 21% BTW). Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen