Winkelwagen (0)

Quadrijden organiseren op uw eigen locatie

335,00

excl. BTW

405,35

incl. BTW

Quadrijden
>
  • Quadrijden
  • Quadrijden
  • Quadrijden
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 335,- (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer

Omschrijving

Quadrijden huren

Huur nu quad rijden en u beleeft een activiteit die garant staat voor actie en spektakel! Sportwijzer verzorgt quadrijden op diverse locaties, onder andere in Gelderland en Overijssel. De robuuste quads voor volwassenen zijn geschikt voor ruw, onverhard terrein. De quads hebben een cilinderinhoud van 125 cc, waarbij de variomatic ervoor zorgt dat de deelnemers niet hoeven te schakelen. Gas geven en remmen is voldoende om een avontuurlijke, adrenaline verhogende rit te maken over het quadcircuit. 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan het quadrijden én begeleiding tijdens de activiteit zelf
✓ Inclusief robuuste quads, helm en overall als beschermende kleding
✓ Quadrijden is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes

Hoe gaat het quadrijden?

Voordat u op een quad gaat rijden, wordt eerst uitleg van de werking van de quads gegeven en de regels met betrekking tot de veiligheid en gedrag op de baan. Na de uitleg volgen enkele inrijdrondes, waarbij de deelnemers in de gelegenheid worden gesteld kennis te kunnen maken met de quads en de baan. Daarna kan in verschillende manches rondetijden van de deelnemers worden bijgehouden. Aan het einde wordt dan gekeken welke deelnemer zich de winnaar mag noemen. Bij het quadrijden is het dragen van een helm verplicht en worden overalls aan de deelnemers uitgereikt. 
Deelnemers rijden voor eigen risico en dienen vooraf hiervoor het reglement (verklaring) te ondertekenen.
  

Locatie

Quadrijden organiseren wij op de bij ons bekende locaties of bij één van onze partners. Het is ook mogelijk om te gaan quadrijden op uw eigen locatie, mits deze hiervoor geschikt is. Wij komen dan met de quads en alle andere benodigde materialen bij u op locatie en zetten daar een geschikt parcours uit. Hiervoor gebruiken wij pionnen, paaltjes en afzetlint. Benieuwd of uw locatie geschikt is om quad te rijden, neem dan contact met ons op via 0545 - 475 450 of vul het contactformulier in.

Prijs

U boekt het quadrijden met 2 quads al vanaf € 335,- (excl. 21% BTW) voor 1,5 uur.
Wij adviseren u graag hoeveel quads u nodig heeft, hierbij geven wij een richtlijn: ± 5 à 6 personen per quad, per uur.  

Quads 1,5 uur 2,5 uur 3,5 uur
2 € 335 € 410 € 489
3 € 410 € 489 € 565
4 € 535 € 690 € 845
5 € 615 € 765 € 920
6 of meer Op aanvraag


Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen