Winkelwagen (0)

Indoor Drone vliegen 'Premium' locatie Sportwijzer Eibergen

Aantal:

2 uur 27,29

Excl. BTW

2 uur 29,75

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Indoor Drone vliegen 'Premium' locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Indoor Drone vliegen 'Premium' locatie Sportwijzer Eibergen
  • Indoor Drone vliegen 'Premium' locatie Sportwijzer Eibergen
  • Indoor Drone vliegen 'Premium' locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producten in pakket

1x
Dronevliegen Dronevliegen

Producteigenschappen

Vanaf
8 personen
Tijdsduur
2 uur
Geschikt vanaf
14 jaar
Prijs 2 uur
€ 29,75 p/p (incl. BTW)

Omschrijving

Indoor Drone vliegen workshop 'premium' 

Indoor drone vliegen is echt een upcoming experience! Drones zijn bijna niet meer weg te denken in de huidige maatschappij en je komt ze steeds vaker tegen. Ervaar een geheel verzorgde activiteit indoor drone vliegen bij Sportwijzer! Zelf dronevliegen is een bijzondere een niet alledaagse ervaring. Zodra je de basistechnieken beheerst is indoor drone vliegen niet moeilijk meer en heb je de drone volledig onder controle!

Een workshop indoor drone vliegen is de hype die je moet ervaren met collega's, vrienden of familie bij Sportwijzer!

Hoe werkt een workshop indoor Drone vliegen?

Bij indoor drone vliegen start het programma met een ontvangst, waarna onze instructeur vervolgens uitleg en instructie geeft over het indoor dronevliegen. Ook de veiligheidsregels worden doorgenomen. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar de deelnemers optimaal drone vliegen zullen ervaren. Eerst oefenen we op de drone flightsimulator om het opstijgen, draaien en landen van de drone onder de knie te krijgen. Ook het voor-, achter- en zijwaarts vliegen met een drone kan uitstekend geleerd worden middels de flightsimulator. Onder begeleiding van onze instructeur gaan de deelnemers vervolgens zelf in de hal basispatronen en vluchtoefeningen met de drone uitvoeren. Voor de veiligheid moeten de deelnemers een veiligheidsbril opzetten. Wanneer de deelnemers verschillende patronen kunnen vliegen, zijn ze klaar voor het parcoursvliegen.

Het uitdagende parcours is met pionnen aangegeven en onderweg moet de drone door en langs verschillende obstakels en hindernissen gevlogen worden, zonder dat deze geraakt worden. Parcours vliegen doe je langs palen, door ringen en onder bogen door. Dit kan desgewenst in competitie met tijdwaarneming. Je kunt tijdens het indoor dronevliegen camerabeelden maken en opnemen met je eigen mobiel. Een mooi aandenken en erg leuk om naderhand nog eens terug te kijken! 

Wilt u liever indoor drone vliegen op uw eigen locatie? Klik dan hier

Kortom: Indoor drone vliegen bij Sportwijzer zorgt voor een vliegende start van uw teambuildingsuitje, familiedag, vriendendag!

Locatie

Indoor drone vliegen verzorgen wij binnen in de hal bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u ook bij ons terecht. U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag indoor drone vliegen workshop beleven. U dient vooraf te reserveren. 

Prijs

Indoor drone vliegen ´Premium´ gedurende 2 uur is mogelijk vanaf minimaal 8 personen. 

2 uur    € 29,75 per persoon*  (minimaal 8 personen*)  

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW. 

(*) Is uw groep kleiner dan 8 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Een beoordeling toevoegen