Open dag

Skytubes

Bent u op zoek naar activiteiten voor uw open dag, dan kunnen wij u daar goed mee van dienst zijn! Sportwijzer heeft al vele open dagen mogen verzorgen zoals de open dag van FC-Twente, De Graafschap en vele scholen en verenigingen.

Een open dag staat meestal in het teken van het aantrekken van leden. Of in het geval van bedrijven het presenteren van uw bedrijf aan (potentiële) klanten. Belangrijk is dus dat uw open dag en verzorgd uitziet en dat er veel mensen op afkomen. Wij hebben verschillende attracties die u daarin kunnen ondersteunen.

Met onze eyecatchers zoals de skytubes fleurt u uw terrein op en zien mensen vanaf en grote afstand dat er wat bij u te doen is.  Speciaal voor voetbalverenigingen zijn onze voetbalattracties natuurlijk een schot in de roos.
Als uw open dag op volwassenenis gericht is een springkussen het perfecte vermaak voor de kleine kinderen die meegekomen zijn. Ook een popcorn– en/of een suikerspinmachine is een leuke versnapering op een open dag. En niet alleen voor de kinderen!

Wie de jeugd tot zijn doelgroep rekent trekt veel mensen met een stoere hindernisbaan of andere grote, spectaculaire attractie. Neem bijvoorbeeld onze mobiele klimwand, met een hoogte van 6,5 meter steekt deze boven alles uit. Door de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of logo bovenop te bevestigen weet iedereen in de omgeving waar ze moeten zijn!

Hieronder staan een aantal attracties en materialen die ideaal zijn voor een open dag. Niet precies wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod of neem contact met ons op voor een dag op maat.

Attracties en materialen voor een Open Dag

 

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen