Winkelwagen (0)

Blog

Door: Anne Lammersen

Datum: 22-11-2021

Onderwerp: Stage lopen bij sportwijzer 

Ik ben Anne Lammersen, 19 jaar en kom uit Neede. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Sportkunde aan het HAN in Nijmegen. Ik loop momenteel stage bij Sportwijzer op de afdeling ‘planning’. Op deze afdeling ben ik afgelopen weken ingewerkt, waardoor ik nu een aantal taken op mij kan nemen. Al deze verschillende taken maakt dat het werkt gevarieerd en uitdagend is, wat ik erg leuk vind!

Naast de werkzaamheden op stage ben ik vanuit school ook bezig met een onderzoek en verbetervraagstuk. Beide stukken zijn gericht op een  probleem waar de organisatie en de medewerkers tegen aanlopen. Dit maakt dat het een leuke en interessante opdracht is, omdat ik aan het einde van mijn stageperiode de organisatie achterlaat met aanbevelingen waar ze daadwerkelijk wat aan hebben. 

====================================================================================

Door: Emmy Petri

Datum: 15-11-2021

Onderwerp: Werken bij sportwijzer ( GPS mountainbike tocht )

Ik ben Emmy, 23 jaar nieuw in Eibergen en werk vanaf september bij Sportwijzer.

Ondanks dat ik nog niet veel heb gewerkt heb ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad! Het werk is ontzettend divers en doe het met veel plezier.

Mensen die Sportwijzer boeken, zijn zelf vaak ontzettend enthousiast en dat maakt het werk zo leuk. Mensen genieten en daardoor ikzelf ook.

Vrijdag mocht ik helpen bij de gps mountainbike tocht. Hierbij moesten ze door middel van de gps naar punten zien te fietsen en hier opdrachten uitvoeren. Ik begeleide hierbij twee spellen. Iedereen was zo fanatiek. Ook al waren de spellen simpel, was het leuk om te zien hoe men er op reageerde. Ze moesten echt samen werken.