Blog

Door: Chantal Dusseldorp-Lansink
Datum: 24-03-2023
Onderwerp: Nieuwe medewerker planning bij Sportwijzer

 

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent om te lezen wie de nieuwe medewerker planning is.

Mijn naam is Chantal Dusseldorp-Lansink. Woonachtig in Lichtenvoorde, samen met mijn man en onze 2 kinderen.
Mijn vrije tijd besteedt ik aan het samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast kom ik uit een corso gezin en maak dus ook graag tijd voor het Bloemencorso in Lichtenvoorde.

Ik heb 16 jaar in de zorg gewerkt, maar het was tijd voor een nieuwe invulling aan mijn werkzame leven. De fijne gesprekken met Michel en de vrijgekomen functie was voor mij de kans om de overstap te maken.

Vanaf 6 januari stap ik dagelijks met een glimlach in de auto om naar Sportwijzer te gaan.  Super blij met de nieuwe invulling van mijn werk, ik ben hier helemaal op mijn plek.

Tot ziens in Eibergen, via de telefoon of mail!

=============================================================================

Door: Sportwijzer
Datum: 12-12-2022
Onderwerp: Personeelsfeest bij Sportwijzer 

====================================================================================

Door: Sportwijzer
Datum: 12-04-2022
Onderwerp: Trainingsdagen bij Sportwijzer 

Op zaterdag 19 maart was er na 2 jaar weer een trainingsdag! Wat hebben we dit gemist en wat zijn we trots op alle toppers voor hun inzet. Nog opzoek naar een (bij) baan als evenementenbegeleider? Dan ben jij bij Sportwijzer aan het juiste adres. 

Zo deed naast onze (nieuwe) evenmentenbegeleiders en transportmedewerkers ook afstudeerder Daan mee.

Lees hier zijn verhaal: "Als afstudeer stagiair van commerciële economie liep ik mee met de trainingsdagen om zo kennis te maken met de praktijk. Tijdens deze dag ben ik professioneel begeleid door bevlogen en zeer ervaren trainers! Ze hadden allebei al veel ervaring in het vak en ze brachten het duidelijk en simpel over. De dag begon met een teamoefening waarin ik met de andere leuke deelnemers een stormbaan moest op- en afbouwen. Je zag dat wij als team nog aan elkaar moesten wennen en dat nog niet iemand de leiding nam.

Dit werd tijdens de transportoefening, waarbij we met de transportbus een uitdagend parcours moesten afleggen, al een stuk beter. Het genot van de tosti's in de pauze is ook zeker een belangrijk puntje om te benoemen. Na de pauze gingen wij verder met het presenteren van activiteiten en sloten wij de dag af met het op- en afbouwen van de sweeper! Al met al was de trainingsdag een zeer nuttige en zinvolle dag. Er is veel gelegenheid tot oefenen, waar je veel van leert. Zowel door je eigen inbreng als dat van de andere deelnemers. Ondanks dat dit niet het vak is waarvoor ik studeer, werd ik wel enthousiast om ooit een keer als evenementenbegeleider aan de slag te gaan. Kortom, de trainingsdagen zijn een echte aanrader!

" Bekijk hieronder de video van onze eerst trainingsdag van dit jaar.

====================================================================================

Door: Daan Wisselink

Datum: 28-02-2022

Onderwerp: Stage lopen bij Sportwijzer 

Op maandag 7 februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Sportwijzer. Vanuit de opleiding ga ik onderzoek doen naar een marketingstrategie voor Sportwijzer om haar huidige netwerk te vergroten en hoe Sportwijzer weer proactief kan zijn in het zoeken van potentiële samenwerkingen.

Wat over mijzelf: Ik ben Daan Wisselink, een HBO student van Hogeschool Saxion te Deventer. Woonachtig in het gehucht Halle-Heide in de Achterhoek. Vanuit mijn passie voor sport en het commerciële daar omheen ben ik de opleiding Sportmarketing gaan volgen. Deze opleiding heb ik de afgelopen 3,5 jaar met plezier gevolgd. Mijn afstudeerstage wilde ik graag bij een bedrijf in de sport- of evenementenwereld volgen. Dit omdat ik in deze wereld al een netwerk heb, die graag zou willen uitbreiden. Uiteindelijk kwam Sportwijzer op het pad. Het gesprek voelde goed en zo geschiedde.

Naast het afstudeeronderzoek ga ik ook 1 dag in de week helpen met de marketingwerkzaamheden.  Door marketingmedewerker Bram Schroer te ondersteunen hoop ik een steentje bij te dragen bij het op de kaart zetten van Sportwijzer.

Ik heb dus enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Sportwijzer! Ook vind ik het een grote uitdaging om een marketingstrategie te ontwikkelen voor Sportwijzer, die zich in een branche begeven, die hard geraakt is door corona. Inmiddels mag er weer meer en probeert Sportwijzer het bedrijf  nu weer op te starten. Het schrijven van een afstudeerscriptie is daarom voor mij een mooie kans om Sportwijzer te helpen bij het heropbouwen van o.a. het netwerk.

Ook heb ik voorafgaand aan mijn afstudeerstage een aantal leerdoelen opgesteld. Zo wil ik mijn inlevingsvermogen vermogen verbeteren en daarbij meer gecontroleerd en rustiger werken. Ook is mijn doel om kennis en ervaring op te doen in deze branche. Nu de situatie het weer  toelaat, wordt het weer mogelijk om het echte werk mee te maken.

Al met al ben ik er klaar voor en hoop ik over een half jaar Sportwijzer van een goed advies te voorzien. Zodat zij in de toekomst een nieuwe marketingstrategie kunnen implementeren voor het zoeken van nieuwe partners!

====================================================================================

Door: Bram Schroer

Datum: 28-02-2022

Onderwerp: Nieuwe commercieel/ marketing medewerker bij Sportwijzer 

Hallo, mijn naam is Bram Schroer, ik ben 24 jaar oud en kom uit Ruurlo. Ik ben sinds 1 december begonnen bij Sportwijzer als commercieel/marketing medewerker.

Ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging en ondanks dat ik pas ben begonnen bij Sportwijzer heb ik al veel van mijn kennis in het vakgebied kunnen laten zien! Het werk is uitdagend en ik doe het met veel plezier.

Ik heb hiervoor de opleiding Creative Business gedaan aan het Saxion in Enschede. Echter had ik besloten om deze niet af te maken, omdat de online lessen niet voor mij bestemd waren. Ik ben iemand die het liefst leert in de praktijk. Vandaar ging ik opzoek naar een nieuwe uitdaging in het werkveld.

Na een prettig sollicitatiegesprek kon ik bij Sportwijzer aan het werk en heb ik de afgelopen periode mijn collega’s, ondanks Corona, goed leren kennen. Ik hoop samen met hen in de toekomst mooie resultaten te behalen.   

Ik wil dan ook Sportwijzer bedanken voor deze kans als marketeer en zie een veelbelovende toekomst tegemoet samen.

====================================================================================

Door: Anne Lammersen

Datum: 22-11-2021

Onderwerp: Stage lopen bij Sportwijzer 

Ik ben Anne Lammersen, 19 jaar en kom uit Neede. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Sportkunde aan het HAN in Nijmegen. Ik loop momenteel stage bij Sportwijzer op de afdeling ‘planning’. Op deze afdeling ben ik afgelopen weken ingewerkt, waardoor ik nu een aantal taken op mij kan nemen. Al deze verschillende taken maakt dat het werkt gevarieerd en uitdagend is, wat ik erg leuk vind!

Naast de werkzaamheden op stage ben ik vanuit school ook bezig met een onderzoek en verbetervraagstuk. Beide stukken zijn gericht op een  probleem waar de organisatie en de medewerkers tegen aanlopen. Dit maakt dat het een leuke en interessante opdracht is, omdat ik aan het einde van mijn stageperiode de organisatie achterlaat met aanbevelingen waar ze daadwerkelijk wat aan hebben. 

====================================================================================

Door: Emmy Petri

Datum: 15-11-2021

Onderwerp: Werken bij Sportwijzer ( GPS mountainbike tocht )

Ik ben Emmy, 23 jaar nieuw in Eibergen en werk vanaf september bij Sportwijzer.

Ondanks dat ik nog niet veel heb gewerkt heb ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad! Het werk is ontzettend divers en doe het met veel plezier.

Mensen die Sportwijzer boeken, zijn zelf vaak ontzettend enthousiast en dat maakt het werk zo leuk. Mensen genieten en daardoor ikzelf ook.

Vrijdag mocht ik helpen bij de gps mountainbike tocht. Hierbij moesten ze door middel van de gps naar punten zien te fietsen en hier opdrachten uitvoeren. Ik begeleide hierbij twee spellen. Iedereen was zo fanatiek. Ook al waren de spellen simpel, was het leuk om te zien hoe men er op reageerde. Ze moesten echt samen werken.