NIEUW: Hillrunning Base Jump

hillrunning base jump

Ontdek de nieuwste opblaasbare hindernisbaan van Sportwijzer: de Hillrunning base jump!
Klim en ren ophoog , ontwijk alle obstakels en spring in een vrije val op het valkussen. De Hillrunning base jump kunt u huren bij Sportwijzer. Deze attractie is te vergelijken met de attractie de base jump, maar dit type schuin omhoog lopende stormbaan met hindernissen heeft nog veel meer mogelijkheden!

Bij de populaire attractie de Base jump klimt de deelnemer omhoog om daarna een vrije val te maken. Met het onderdeel hillrunning wordt er een extra dimensie toe te voegen aan de base jump. Waardoor de hindernisbaan nog uitdagender wordt! Bovendien kan er door de breedte en de hoogte van deze attractie twee deelnemers tegelijkertijd het parcours afleggen. Waardoor een snellere doorloop en optimale beleving ontstaat!

Op het schuine vlak van de attractie staan de drie obstakels die al eerste overwonnen moeten worden. Die drie obstakels zijn de Ball bumps, spyderweb en de ‘brievenbus’. Eveneens als bij de base jump bestaat het tweede gedeelte van deze opblaasbare hindernisbaan uit een vrije val in het valkussen. Bij de sprong van de hindernisbaan voelt iedere deelnemer zijn of haar adrenaline stijgen.

De hindernisbaan is uitermate geschikt voor een zeskamp, sportdag, buurtfeest of ander (sportief) evenement. Wanneer u de Hillrunning base jump huurt voor uw evenement zal deze door al uw deelnemers en gasten met veel enthousiasme ontvangen worden. De attractie daagt alle spelers uit en is perfect om te spelen als een individu of in teams. Door de kortere vrije val dan bij een base jump attractie, is de Hillrunning base jump veilig en geschikt voor jongere spelers.

De Hillrunning base jump is een unieke en uitdagende hindernisbaan. Vandaar dat uw evenement met deze attractie gegarandeerd een groot succes wordt!

Specificaties Hillrunning base jump

  • Afmeting: 17 x 5,5 x 6 meter
  • Vervoer: op 2 pallets, 2 x 150 x ø 90 centimeter
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn onze speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilatoren, kabelhaspels, op- en afbouwschema, verankeringmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing
  • Stroom: 2x 220 volt
  • De Hillrunning base jump is met 3 volwassen personen in en uit te laden en op en af te bouwen. Bij verzorging door Sportwijzer is daarom de hulp van 2 personen ter plaatse vereist
  • Verhuur is inclusief gebruikershandleiding
  • Indien u geen gebruik maakt van begeleiding door Sportwijzer, dient u zelf het toezicht op de attractie te verzorgen (wettelijk verplicht)
  • 50% korting op de 2e en 3e dag, op dag 4 en daarna nóg hogere kortingen!

Prijs Hillrunning base jump

Ophalen € 275,00
Zonder begeleiding (zelf ophalen en retourneren)

Bezorgen € 314,00 + € 0,60 per gereden kilometer
Zonder begeleiding, bezorgen en ophalen op uw locatie

Opbouwen € 349,00 + € 0,60 per gereden kilometer
Zonder begeleiding, bezorgen en ophalen op uw locatie + hulp bij op- en afbouw

Verzorgd € 440,00 + € 0,60 per gereden kilometer, met een minimum van € 34,00
Inclusief één begeleid(st)er gedurende 4 aaneengesloten uren

Prijzen zijn excl. 21% BTW.

Makkelijk zelf het transport verzorgen? Huur dan één van onze aanhangers!

Terug naar Hindernisbanen Offerte aanvragen