Kanoën op de Berkel

Kanovaren

Kanovaren over rivier De Berkel? De Berkel stroomt direct achter onze vestiging in Eibergen, aan Mors 15. Vanaf deze locatie bestaat de mogelijkheid kano’s per uur te huren. Vanaf dit start- en tevens eindpunt kunt u een schitterende route varen door het haventje van Eibergen, tot aan de stuw bij de watermolen en het Muldershuis. Vanaf de stuw kunt u lopend naar De Mallumsche Molen en Het Muldershuis voor een culturele stop. Waarna u weer terug kunt kanoën op de Berkel. Uiteraard krijgt u van ons een vaarkaart mee waarop de route is aangegeven. Ook krijgt u hierbij informatie over de (gedrags)regels tijdens het varen.

Prijs voor kanoën op de Berkel

De kosten van de verhuur zijn € 3,50 per persoon, per uur. Uw start-  en eindpunt is achter onze vestiging, Mors 15 te Eibergen. Instructie met betrekking tot het kanovaren bedraagt ongeveer 15 minuten, deze tijd is inbegrepen bij het uurtarief. Vraag een offerte aan voor de exacte prijs.

U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kanovaren. Wel dient u hiervoor vooraf te reserveren.

TIP: Combineer het kanoën op de Berkel met een kickbiketocht of mountainbiketocht.

Wilt u op korte termijn activiteiten ondernemen hier op locatie bij Sportwijzer? Neem dan telefonisch contact met ons op!

peddels en zwemvesten, kanoen op de berkel canadese kano
Kanovaren kanovaren

 

Terug naar Locatie Sportwijzer Offerte aanvragen