Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak

Aantal:

1 uur 14,46

Excl. BTW

1 uur 17,50

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid

Producten in pakket

1x

Producteigenschappen

Prijs 1e uur
€ 17,50 (incl. BTW)
Prijs 2e uur
€ 7,00 (incl. BTW)
Met begeleiding
Nee
Inclusief instructie
Ja

Omschrijving

Kajakken in Eibergen

Wil je kajaks huren om samen met je familie, groep of vrienden genieten van een heerlijke kajaktocht op rivier de Berkel? Dat kan vanaf de Berkelbeach op onze locatie in Eibergen. Je vaart door de mooie omgeving van Eibergen in de Gelderse Achterhoek. Kajakken in onze 1-persoons kajaks is mogelijk vanaf de kanosteiger bij Sportwijzer in Eibergen over rivier de Berkel die ontspringt in Billerbeck in Duitsland en uitmondt in de IJssel in Zutphen.

✓ De prijzen zijn inclusief instructie voorafgaand aan het kajakken, zwemvest en routekaart
✓ Kleedruimte aanwezig
✓ Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kajakken, je dient vooraf te reserveren
✓ Mogelijk met culturele stop bij een watermolen en horecastop bij het Muldershuis

Hoe gaat kajakken?

Vanaf onze steiger stap je in een 1-persoons kajak waarmee je de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water ontdekt. De kajaktocht in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door naar het haventje nabij het centrum van Eibergen. De kajakroute op de Berkel gaat vervolgens richting de 'Mallumsche Molen' en 'Het Muldershuis' voor een culturele stop of innerlijke verzorging. Je kunt daarna de tocht vervolgen naar Rekken waar je meerdere stuwen tegenkomt. Bij iedere stuw moet je uitstappen bij de kanosteigers en de kajak via het looppad overdragen naar de andere kant. Ook kun je stroomafwaarts terug varen via de hoofdstroom naar Sportwijzer of doorvaren richting Haarlo.

Bij Sportwijzer in Eibergen kun je ook Canadese kano´s huren om te gaan kanovaren of sup-boards huren om te suppen. Een combinatie van deze watersportactiviteiten voor jouw groep is natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Vaartkaart kanovaren in Eibergen over de Berkel

 

Bepaal zelf hoe lang je gaat kajakken

Je huurt een kajak minimaal één uur en valt daarna te verlengen per half uur. Je bepaalt zelf hoe lang je gaat varen, omdat je zelf je start- en eindtijd  kiest. Je ontvangt van ons bij vertrek een routekaart van het vaargebied rond Eibergen waarop je de meest belangrijke informatie kunt vinden. Tevens krijg je kano-instructie waarin wij basistechnieken, alles rond veiligheid en de kanoroute door de mooie omgeving van Eibergen samen met je doornemen. Instructie die ±15 minuten in beslag neemt is inbegrepen bij het uurtarief. 

Locatie kajakken in Eibergen

Je start en eindigt de kajakroute bij Sportwijzer aan Mors 15 in Eibergen, vanaf de Berkelbeach. Parkeren op ons terrein is gratis en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Kleedruimte is aanwezig. Je kunt 7 dagen per week kajakken. 

Prijzen en reserveren van kajakken in Eibergen

Kajakken in een 1-persoons kajak boek je al vanaf € 17,50 per kajak voor het 1e uur. Kosten voor het 2e aansluitende uur bedragen € 7,00 per uur als je langer dan 1 uur wilt kajakken. Je dient vooraf te reserveren, bij voorkeur online. Via de knop 'bekijk beschikbaarheid' ga je 'naar winkelwagen' en selecteer je de datum dat je wilt kajakken. Daaronder geef je start- en eindtijd in. Vervolgens geef je aan hoeveel kajaks je wil reserveren om te gaan varen. De totaalprijs wordt daarna automatisch berekend. Via' bestelgegevens invoeren' rond je de reservering af. 

Extra Productopties

1 dag 1,90

excl. BTW

1 dag 2,30

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 15 x 34 cm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten.

1 dag 2,40

excl. BTW

1 dag 2,90

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 25 x 30 cm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten.

1 dag 2,85

excl. BTW

1 dag 3,45

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 250 x 690 mm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten

1 uur 18,18

Excl. BTW

1 uur 22,00

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Vaar vanaf de kanosteiger bij Sportwijzer over rivier de Berkel door de mooie omgeving van Eibergen.

1 uur 16,53

Excl. BTW

1 uur 20,00

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Vaar vanaf het strandje of kanosteiger bij Sportwijzer met sup-board over rivier de Berkel door de mooie omgeving van Eibergen.

Beoordelingen

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Super service, goede uitleg, heerlijk gesupt in mooi gebied
Miranda Scheenstra
maandag 30 augustus 2021

Met ze drieën wezen suppen.We mochten de tijd nemen.Gevaren door mooi gebied. Een tussenstop gemaakt bij het Mooie Muldershuis voor een drankje.We kregen de tijd om te bepalen wanneer we terug waren.Ondanks de flinke regenbui op de terug weg.Super genotem
Pluspunten:Mooie moderne supps!
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen