Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak huren

Aantal:

1 uur 8,06

Excl. BTW

1 uur 9,75

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak
>
  • Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak
  • Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak
  • Kajakken in Eibergen met één 1-persoons kajak
<

Producten in pakket

1x
Kajak Kajak

Producteigenschappen

Prijs 1e uur
€ 9,75 (incl. BTW)
Prijs 2e uur
€ 7,50 (incl. BTW)

Omschrijving

Kajakken in Eibergen

Samen genieten met uw familie of vrienden tijdens een heerlijke kajaktocht door de mooie omgeving van het Gelderse Eibergen in de Achterhoek? Kajakken in de Achterhoek kan vanaf Sportwijzer in Eibergen over rivier de Berkel die ontspringt in Billerbeck in Duitsland en uitmondt in de IJssel in Zutphen.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan het kajakken, zwemvest en routekaart
✓ Kleedruimte aanwezig
✓ U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kajakken, u dient vooraf te reserveren
✓ Mogelijk met culturele stop bij een watermolen en horecastop bij het Muldershuis

Hoe gaat kajakken?

Vanaf onze steiger stapt u in een 1-persoons kajak waarmee u de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water ontdekt. De kajaktocht in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door naar het haventje nabij het centrum van Eibergen. De kajakroute op de Berkel gaat vervolgens richting De Mallumsche Molen en Het Muldershuis voor een culturele stop of innerlijke verzorging. U kunt daarna de tocht vervolgen naar Rekken waar u meerdere stuwen tegenkomt. Bij iedere stuw moet u uitstappen bij de kanosteigers en de kajak via een looppad overdragen naar de andere kant. Ook kunt u stroomafwaarts terug varen via de hoofdstroom naar Sportwijzer of doorvaren richting Haarlo.

Wilt u kanovaren in Eibergen? Klik dan hier. Er kan ook een deel van de groep gaan kajakken en de rest kanovaren.

Vaartkaart kanovaren in Eibergen over de Berkel

 

Bepaal zelf hoe lang je gaat kajakken

U huurt de kajak per uur en stelt daardoor zelf uw programma samen. U ontvangt van ons een routekaart van het vaargebied rond Eibergen waarop u belangrijke informatie kunt vinden. Voor vertrek krijgt u instructie waarin wij basistechnieken, alles rond veiligheid en de kajakroute door de mooie omgeving van Eibergen met u doornemen. Instructie die ±15 minuten in beslag neemt is inbegrepen bij het uurtarief. 

Locatie kajakken in Eibergen

U start en eindigt de kajaktocht bij Sportwijzer aan Mors 15 in Eibergen. Parkeren op ons terrein is gratis en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Kleedruimte is aanwezig. U kunt 7 dagen per week kajakken. U dient vooraf te reserveren.

Prijs kajakken in Eibergen

U boekt 1 uur kajakken al vanaf € 9,75 (incl. BTW) per 1-persoons kajak. Wilt u langer dan 1 uur kajakken, dan hebben wij hiervoor speciale gunstige tarieven. Boek extra vaartijd door in de winkelwagen 'Extra uur kajakken met één 1-persoons kajak' toe te voegen.

 

Een beoordeling toevoegen