Mobiele klimmuur huren

Klimwand

Bent u niet opzoek naar onze opblaasbare klimtoren blokken of gaten, maar wilt u een échte mobiele klimwand huren? Dan heeft Sportwijzer voor u deze mobiele klimwand van 6,5 meter hoog. Deze klimwand torent boven alles en iedereen uit! Met deze attractie bieden wij u een adrenalineverhogende activiteit voor zowel jong als oud. Tevens vormt de klimwand een perfecte eyecatcher voor (sportieve) evenementen en is bovendien zeer geschikt voor een eventuele reclameboodschap.

Op de mobiele klimwand zitten verschillende klimroutes met variërende moeilijkheidsgraad, die middels handgrepen in diverse kleuren zijn weergegeven. Iedere deelnemer krijgt een passend klimtuigje en wordt gezekerd door middel van een zogeheten ‘toppas’. Zo kunnen er 3 klimmers tegelijk aan de slag zonder dat zij door een persoon gezekerd hoeven te worden. Op deze wijze is de veiligheid gewaarborgd!

Bekijk onder aan deze pagina ook ons filmpje om een impressie te krijgen van de klimwand!

Prijs mobiele klimwand

Begeleid € 495,- door 1 persoon
Begeleid € 690,- door 2 personen
Sportwijzer brengt en haalt de materialen bij u op locatie.
Onze medewerker helpt u bij de op- en afbouw, u dient zelf te zorgen voor voldoende hulp.
Begeleiding wordt door Sportwijzer verzorgd gedurende 3 uur.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

Specificaties mobiele klimwand

  • Voor het plaatsen van de klimwand hebben wij een vlakke, vaste ondergrond nodig in een vrije ruimte van minimaal 6 x 10 meter, die goed bereikbaar is.
  • Gedurende drie aaneengesloten uren wordt deze attractie voor u verzorgd
  • Voor deze activiteit is hulp van minimaal 1 volwassen persoon vereist, zowel bij het plaatsen als bij op- en afbouw.
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn onze speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilator, kabelhaspel, op- en afbouwschema, verankeringsmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing.