Acupunctuurspel huren

Aantal:

27,50

1 dag 

excl. BTW

33,28

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Acupunctuurspel
>
  • Acupunctuurspel
<

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
143 x 121 x 10 cm
Afmetingen in gebruik
220 x 170 x 2000 cm

Omschrijving

Test je behendigheid met het acupunctuurspel

Het acupunctuurspel is onderdeel van de thema-avond ‘Ziekenhuis op stelten’ maar kan ook als enkel spelonderdeel gehuurd worden. Op het dartspel is een 'mensenlichaam' van een 'patiënt' afgebeeld met daarop meerdere kleine dartbordjes. Met de pijltjes die je bij het spel geleverd krijgt moet je proberen het midden van de bordjes te raken, want daar zijn de meeste punten te verdienen. Aan de zijkant zitten krijtborden waarop de punten kunnen worden bijgehouden. 

Leuk dartspel dat gespeeld kan worden door kinderen, jongeren én volwassenen. Het stimuleert het vermogen om te mikken en kan onderlinge strijd opleveren; wie gooit de meeste punten bij elkaar? Ideaal spel tijdens een personeels- of familiefeest, maar uiteraard ook leuk om te doen bij kinderfeestjes, schoolafsluitingen en allerlei andere evenementen. 

Het acupuntuurspel wordt geleverd inclusief:

- Paneel (uitklapbaar) 
- 6 Dartpijlen 
- 6 Dartbordjes 
- 2 Poten (onderstel) 
- 2x ijzeren hoekjes (om de panelen mee vast te zetten)

Veiligheid

Wanneer je geen gebruik maakt van de begeleiding door Sportwijzer zorg je zelf voor het toezicht op de gehuurde materialen en de begeleiding tijdens het gebruik.  Het spel dient te worden opgezet en geïnstalleerd volgend de bijbehorende instructies. Tijdens het spel wordt er een werp afstand bepaald. Wanneer er een speler aan het werpen is, houden de omstanders afstand om eventuele afwijkende pijlen te vermijden. Na iedere beurt kunnen de pijlen door de speler uit het spel gehaald worden en doorgegeven worden aan de volgende speler. 

Specificaties van het acupunctuurspel
  • 220 x 170 x 2000 cm 
  • 6 pijltjes
  • 6 bordjes op het spel
Acupunctuurspel reserveren 

Klik op 'bekijk beschikbaarheid' om het acupunctuurspel te huren en volg de stappen in de winkelwagen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met jouw bestelling. 

Een beoordeling toevoegen