Sportdag organiseren


Sportdag organiseren

Het jaarlijks organiseren van een sportdag voor jouw organisatie, instelling of bedrijf zal de binding versterken tussen jou en jouw medewerkers. Een mooi moment om op een luchtige manier te zien hoe fit, vitaal en energiek de werknemers zijn op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Sportwijzer heeft naast de expertise, ontzettend veel mogelijkheden in huis om een bijzondere sportdag met actieve en recreatieve onderdelen uit te werken tot een fantastisch dagprogramma waarin je jouw doelstelling gerealiseerd ziet.

Offerte aanvragen

 

Sportdag naar wens samenstellen 

Maatwerk met oog voor iedere deelnemer is voor ons zeer belangrijk tijdens de sportdag. Wij zijn flexibel en denken graag mee in de totaalorganisatie en de specifieke wensen die er zijn. Naast de actieve en recreatieve onderdelen kunnen wij ook onderdelen aandragen die passen bij jouw doel van de te organiseren sportdag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld teambuilding, leefstijl en gezonde voeding. Zodoende is er ook aandacht voor de minder sportieve werknemers en zorgen wij er voor dat er voor iedereen iets te doen is en beleven valt tijdens de jaarlijkse (bedrijf)sportdag. Nevenactiviteiten zoals boogschieten, laserkleiduifschieten, een fietstocht kunnen wij opnemen in het programma, net als de mogelijkheid voor een speciaal kinderprogramma voor de kinderen van de werknemers.

Offerte aanvragen

 

 

 

 

Hoe organiseer je een goede sportdag?

Met de organisatie van een sportdag met een compleet dagprogramma beginnen wij ruim van te voren omdat een groot aantal zaken vroegtijdig geregeld moeten worden. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de sportdag werken wij met een uitgebreide checklist en draaiboek waarin alle ingrediënten van deze dag worden samengevoegd tot één geheel. Een aantal belangrijke pijlers van de sportdag zijn het vastleggen van een geschikte locatie die goed bereikbaar is en voldoende mogelijkheden biedt voor alle onderdelen en workshops.

Ook de innerlijke verzorging van de deelnemers tijdens een sportdag is van belang. Ontvangst, lunch en bijvoorbeeld een barbecue ter afsluiting wordt opgenomen in de programmering en wordt volledig op de wensen van jouw organisatie aangepast.

Offerte aanvragen

 

 

 

Tref de juiste voorbereidingen voor jouw sportdag

In de voorbereiding van een sportdag wordt aan de deelnemers vanzelfsprekend een uitnodiging gestuurd. Aan de genodigden kan op dat moment de mogelijkheid worden geboden zich in te schrijven voor onderdelen die er die dag worden aangeboden. Na sluitingsdatum zal door Sportwijzer een programmaboekje met alle wetenswaardigheden van de sportdag worden gemaakt, waarin alle informatie wordt opgenomen die voor de deelnemers van belang zijn. Door scores bij te houden zal blijken welke teams fanatiek zijn en tot het gaatje willen gaan om voor de eeuwige roem in aanmerking te komen.

Door de sportdag af te sluiten met een prijsuitreiking, DJ, muziek, dans en een hapje en drankje kan plezier en gezelligheid tot een nog hoger niveau worden getild en zijn wij er zeker van dat iedereen terug zal kijken op een geweldig en fantastisch evenement.

Offerte aanvragen

 

 

Een sportdag eenvoudig reserveren

Al ruim 32 jaar organiseren wij sportdagen voor (grote) instanties, bedrijven en instellingen. Wij helpen je graag bij het vinden en het op maat maken van de juiste sportdag voor jouw organisatie, instelling of bedrijf. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier