Sportdag organiseren

Het jaarlijks organiseren van een sportdag voor uw organisatie, instelling of bedrijf zal de binding versterken met u en tussen uw medewerkers. Een mooi moment om op een luchtige manier te zien hoe fit, vitaal en energiek de werknemers zijn op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Sportwijzer heeft naast de expertise, oneindig veel mogelijkheden in huis om een bijzondere sportdag met actieve en recreatieve onderdelen uit te werken tot een fantastisch dagprogramma waarin u uw doelstelling gerealiseerd ziet.

Offerte aanvragen
 

Sportdag naar wens samenstellen 

Maatwerk met oog voor iedere deelnemer is voor ons zeer belangrijk tijdens de sportdag. Wij zijn flexibel en denken graag mee in de totaalorganisatie en de specifieke wensen die er zijn. Naast de actieve en recreatieve onderdelen kunnen wij ook onderdelen aandragen die passen bij uw doel van de te organiseren sportdag, zoals teambuilding, leefstijl en gezonde voeding. Zodoende is er ook aandacht voor de minder sportieve werknemers en zorgen wij er voor dat er voor iedereen iets te doen is en beleven valt tijdens de jaarlijkse (bedrijf)sportdag. Nevenactiviteiten zoals boogschieten, laser kleiduifschieten, een fietstocht of workshop percussie kunnen wij opnemen in uw programma, net als de mogelijkheid voor een speciaal kinderprogramma voor de kinderen van de werknemers.

 

Hoe organiseer je een goede sportdag?

Met de organisatie van een sportdag met een compleet dagprogramma beginnen wij ruim van te voren omdat een groot aantal zaken vroegtijdig geregeld moeten worden. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de sportdag werken wij met een uitgebreide checklist en draaiboek waarin alle ingrediënten van deze dag worden samengevoegd tot één geheel. Een aantal belangrijke pijlers van de sportdag zijn het vastleggen van een geschikte locatie die goed bereikbaar is en voldoende mogelijkheden biedt voor alle onderdelen en workshops.

Ook de innerlijke verzorging van de deelnemers tijdens een sportdag is van belang. Ontvangst, lunch en bijvoorbeeld een barbecue ter afsluiting wordt opgenomen in de programmering en wordt volledig op de wensen van uw organisatie aangepast.

Offerte aanvragen

 

 

Tref de juiste voorbereidingen voor jouw sportdag?

In de voorbereiding van een sportdag wordt aan de deelnemers vanzelfsprekend een uitnodiging gestuurd. Aan de genodigden kan op dat moment de mogelijkheid worden geboden zich in te schrijven voor onderdelen die er die dag worden aangeboden. Na sluitingsdatum zal door Sportwijzer een programmaboekje met alle wetenswaardigheden van de sportdag worden gemaakt, waarin alle informatie wordt opgenomen die voor de deelnemers van belang zijn. Door scores bij te houden zal blijken welke teams fanatiek zijn en tot het gaatje willen gaan om voor de eeuwige roem in aanmerking te komen.

Door de sportdag af te sluiten met een prijsuitreiking, DJ, muziek, dans en een hapje en drankje kan plezier en gezelligheid tot een nog hoger niveau worden getild en zijn wij er zeker van dat iedereen terug zal kijken op een geweldig en fantastisch evenement.

 

 Sportdag team op grote hindernisbaan

 

Ruim 32 jaar organiseren wij sportdagen voor (grote) instanties, bedrijven en instellingen. Graag delen wij onze kennis en ervaring op gebied van event organisatie ook met u!  

Offerte aanvragen