Scholen

Activiteiten voor scholen

Mag je voor een basisschool, voortgezet onderwijs of beroeps- en vervolgonderwijs een event, sportdag of andere activiteiten organiseren? Wij hebben speciaal voor scholen verschillende mogelijkheden samengesteld. Door ons in te schakelen voor een sportdag of andere activiteiten voor jouw school geeft het jou de kans om de organisatie (deels) uit handen te geven en een actieve rol te kunnen spelen binnen jouw event, sportdag of andere activiteit.

 

Activiteiten ondernemen op school

Activiteiten ondernemen met je klas- of schoolgenoten zorgt voor saamhorigheid binnen de klas, groep of afdeling. Samenwerken op een sportieve, gezellige competitieve wijze versterkt het onderlinge contact tussen de leerlingen uit een klas maar ook van verschillende afdelingen.  

 

Activiteiten voor scholen eenvoudig online reserveren

Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste event, sportdag of andere activiteit voor jouw basisschool, voortgezet onderwijs of beroeps- en vervolgopleiding. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte aanvragen of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.