Winkelwagen (0)

Compleet verzorgde evenementen

Compleet verzorgde evenementen organiseren

Wij verzorgen graag jouw evenement tot in de puntjes! Bij Sportwijzer bieden wij verschillende mogelijkheden wat betreft compleet verzorgde evenementen. Wij kunnen jouw evenement compleet of deels voor je verzorgen, waardoor je zelf de organisatie deels of volledig kunt loslaten en deel uit kunt maken van je eigen feest, partij of event. Tevens kun je bij ons terecht voor een compleet verzorgde Koningsdag, Koningsspelen en inrichting van bijvoorbeeld een speelweide of andere kidsevents. Een ander voorbeeld voor een door ons verzorgd evenement kan ook een bedrijfsopening of een open dag voor jouw bedrijf op verschillende manieren zijn.

 

Zomerfeest organiseren

Bij een zomerfeest komen veel mensen bij elkaar om gezellig feest te vieren. Bijvoorbeeld na het lopen van de avondvierdaagse in Nijmegen of gewoon tijdens het zomerfeest voor de locale inwoners van een stad of dorp. Vaak bestaan dergelijke dorpsfeesten uit ludieke en/of recreatieve activiteiten gecombineerd met een feest of muzikale avond in een grote feesttent. 
Sportwijzer biedt voor dorps- en stadsfeesten in de zomer vele verschillende mogelijkheden in de vorm van leuke sportieve en recreatieve activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parcours met stormbanen, een speelpaleis of springkussen met popcorn- of suikerspinstand voor de allerkleinsten. Bij mooi weer is een spelencircuit met verschillende spetterende waterattracties ook één van de vele mogelijkeden. Door begeleiding van Sportwijzer in te huren bij de activiteiten, ben je verzekerd van deskundige begeleiding en kun je de organisatie deels of volledig uit handen geven. Wil je graag meer informatie over activiteiten bij zomerfeesten of een complete organisatie hiervan? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

 

Compleet ingerichte speelweide 

Events zijn over het algemeen vaak gericht op een breede doelgroep. Hiermee doelen we op het feit dat er vaak volwassen, maar ook jonge gasten (kinderen) zijn. Om de jongeren, kinderen en allerkleinsten te vermaken kan een speelweide een uitkomst bieden voor jouw event. Een deel van het event kan worden afgezet om een speelweide te maken. Op deze speelweide kunnen verschillende springkussens, stormbanen en andere geschikte activiteiten zoals een sminck-clown worden neer gezet, om de jonge gasten te vermaken. Ook hier kun je denken aan bijvoorbeeld een suikerspinmachine. Bij sportwijzer heb je zelfs de mogelijkheid om dit compleet te laten verzorgen, zodat je zelf hier geen omkijken meer naar hebt. Wil je graag meer informatie over een deels ingerichte speelweide of de complete organisatie hiervan? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

 

 

Koningsspelen voor scholen en verenigingen organiseren

In de week van Koningsdag, 27 april, worden er op bijna alle scholen en verenigingen in Nederland de Koningsspelen georganiseerd. Dit is een feestelijke activiteit ter voorbereiding op Koningsdag. Alles wordt oranje of typisch Nederlands aangekleed en er wordt een sport- en spelmiddag georganiseerd voor alle kinderen. Sportwijzer biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten op de koningsspelen. Zo kun je losse Oud Hollandse spelletjes huren voor de spelen, maar ook een stormbaan voor een estafette of verschillende voetbal (of andere sport) gerelateerde spelletjes/opblaasbare attracties. Daarnaast organiseert Sportwijzer graag voor jou de hele Koningspelen of een deel van de activiteiten. Wil je graag meer informatie over het organiseren van de Koningsspelen door Sportwijzer? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

 

 

Activiteiten voor Koningsdag

Koningsdag, 27 april, is een nationale feestdag die in het teken staat van de verjaardag van onze Koning. De meeste volwassenen krijgen vrij van hun werk en de meeste kinderen zijn vrij van school. Door het hele land wordt er uitgebreid feest gevierd op de meest uiteenlopende manieren. Er zijn speciale festivals, rommelmarkten, activiteiten in het dorp of in de stad, enz. Sportwijzer biedt veel mogelijkheden als het gaat om acitviteiten of heel verzorgde events gedurende koningsdag. Zo kunnen er verschillende stormbanen aan elkaar gekoppeld worden op een weide bij een festival, kan er een spelenkermis worden georganiseerd op de rommelmarkt of kan er een klimwand en/of bungee trampoline worden geplaatst in het dorp of de stad als extra vermaak op deze feestelijke dag. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor activiteiten op Koningsdag? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

 

Compleet verzorgde Kidscorner voor kinderen 

Wil je tijdens jou event graag een leuke, vermakelijke en tijdvullende activiteit voor de kinderen in alle leeftijden, welke compleet verzorgd is? De Kidscorner van Sportwijzer bestaat uit diverse activiteiten om de kinderen een middag te vermaken. De kidscorner is een zeer geschikte activiteit om in te zetten bij een opening van een bedrijfspand of letterlijk als kinderhoek tijdens je bedrijfs- of familiefeest. Door bij Sportwijzer een compleet verzorgde kidscorner voor de kinderen te huren, hebben de kinderen een geweldige middag, waarbij jij zelf de touwtjes uit handen kunt geven. De kidscorner bestaat uit deskundige begeleiding, een springkussen met Jungle thema, een ballenbad en een schminckende clown. Kortom, vermaak voor alle kinderen! Wil je graag meer informatie over een compleet verzorgde Kidscorner?  Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

 

Een compleet verzorgd event eenvoudig reserveren

Al ruim 32 jaar organiseren en verzorgen wij verschillende soorten events voor (grote) instanties, scholen, bedrijven en instellingen. Kies voor een compleet of deels verzorgd event door Sportwijzer. Wij helpen je graag bij het vinden en het op maat maken van de juiste activiteiten voor jouw event. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.