Après Ski Pubquiz organiseren op eigen locatie

345,00
excl. BTW
417,45
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 345,- (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer

Omschrijving

Après Ski Pubquiz organiseren op eigen locatie

Ben jij in voor een te gekke après-ski pubquiz avond? Huur dan nu ons après-ski pubquiz en je waant jezelf in een après-ski bar. 

✓ Onze quizmasters zullen de après-ski pubquiz volledig verzorgen
✓ Vragen en Tiroler spelen wisselen elkaar af
✓ Inclusief geluidsinstallatie, uiteenlopende vragen, antwoordformulieren én een beker voor het winnende team

 

Hoe gaat de après-ski pubquiz?

Kleding, muziek en spelen uit Tirol, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze geweldige après-ski pubquiz. Tijdens het bedrijfsfeest heten onze après-ski spelleiders je van harte welkom. Vervolgens verdelen de après-ski spelleiders de gasten op passende wijze in groepen van 4 tot 6 personen.

Terwijl alle groepen door het sneeuwrijke Tirol wanen, gaan zij met elkaar de strijd aan. De deelnemers gaan als echte alpenbewoners aan de slag bij de diverse vragen en spelen. Zo begint de gezellige avond met een aantal Tiroler vragen, die vervolgens worden afgewisseld met typische après-ski spelen zoals bierpulschuivenspijkerslaan en skilopen. Een lekker glas koud bier, een wijntje of een glaasje glühwein mag dan zeker niet ontbreken. 

De après-ski pubquiz is een groot succes bij collega’s, vrienden en familieleden. Kortom een ‘gemütliches’  bedrijfsfeest, waarbij de gasten aan folkloristische spelen kunnen deelnemen! Welk team scoort de meeste punten en gaat met de pubquiz beker naar huis? 

Locatie

Wij verzorgen de après-ski pubquiz als gezellige groepsactiviteit op elke geschikte locatie in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een kroeg, bedrijfspand, partycentrum, school, kantine van de sportvereniging of instelling zijn. Heb je twijfels over de organisatie van een après-ski pubquiz op een eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Een après-ski pubquiz van 1,5 uur boek je al vanaf € 345 (excl. 21% BTW). 

Aantal personen 1,5 uur 2,5 uur
t/m 20 personen € 345 € 425
21 t/m 50 personen € 545 € 670
51 t/m 75 personen € 720 € 890
76 personen of meer Op aanvraag

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen