Winkelwagen (0)

ArcheryTag organiseren op eigen locatie

295,00

excl. BTW

356,95

incl. BTW

ArcheryTag
>
  • ArcheryTag
  • ArcheryTag
  • ArcheryTag
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 295 (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer
Geschikt vanaf
± 8 jaar
Benodigde ruimte
± 15 x 30 meter

Omschrijving

Archery Tag huren

Door Archery Tag te is een variant op het spel Paintball en het aloude trefbal maar dan zonder pijnlijke treffers en blauwe plekken. Dit actieve teamuitje wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. De pijlen die gebruikt worden kennen een Tüv keurmerk en door het dragen van speciale maskers is ArcheryTag op locatie volledig veilig. Archery Tag is geschikt als sportieve activiteit van een sportdag, maar ook als teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje v.a. ±8 jaar en ouder.

Hoe gaat ArcheryTag?

Voordat het spel Archery Tag begint, leren de deelnemers eerst de basistechnieken van handboogschieten. Als iedereen dit onder de knie heeft volgt uitleg over de spelregels die gehanteerd worden tijdens dit attractieve spel. Je gaat als deelnemer voorbereid het strijdtoneel betreden. Bij dit sensationele spel wordt de groep in 2 teams verdeeld. Het doel van het spel is de 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Een leuke bijkomstigheid is dat je de tegenstanders buitenspel kunt zetten door hem of haar te treffen. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken. Archery Attack is een spel voor jong en oud waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan!

Locatie ArcheryTag

Wij komen bij jou op locatie met onze mobiele set voor ArcheryTag inclusief bunkers. Er is een ruimte nodig van ± 15 x 30 meter om het speelveld uit te zetten. Denk hierbij aan een (lege) bedrijfshal, sporthal, camping, sportveld of weiland. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar deelnemers en toeschouwers optimaal ArcheryTag zullen ervaren. 

Wil je ArcheryTag spelen in onze activiteitenhal in Eibergen? Klik dan hier

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners.
 

Prijs ArcheryTag

Ons advies is om ArcheryTag te spelen met minimaal 10 personen. Je speelt ArcheryTag gedurende 1,5 uur al vanaf € 295 (excl. 21% BTW). Is de groep kleiner dan 10 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen