ArcheryTag organiseren op eigen locatie

340,00
excl. BTW
411,40
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 340 (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer
Geschikt vanaf
± 8 jaar
Aantal personen per uur
10 t/m 18 personen
Benodigde ruimte
± 15 x 30 meter

Omschrijving

Archery Tag inhuren

Archery Tag is een actief en spannend spel en een variant op het spel Paintball en het aloude trefbal, maar dan zonder pijnlijke treffers en blauwe plekken. Dit actieve teamuitje wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. De pijlen die gebruikt worden kennen een Tüv keurmerk en door het dragen van speciale maskers is ArcheryTag op locatie volledig veilig. Archery Tag is geschikt als sportieve activiteit tijdens een sportdag, maar ook als teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje v.a. ±8 jaar en ouder.

 

Hoe gaat ArcheryTag?

Voordat het spel Archery Tag begint, leren wij de deelnemers eerst de basistechnieken van handboogschieten. Als iedereen dit onder de knie heeft, volgt uitleg over de spelregels die gehanteerd worden tijdens dit attractieve spel. Je gaat als deelnemer voorbereid het strijdtoneel betreden. Bij dit sensationele spel wordt de groep in 2 teams verdeeld. Het doel van het spel is de 5 schijven uit de target van de tegenpartij.te schieten  Een leuke bijkomstigheid is dat je de tegenstanders buitenspel kunt zetten door hem of haar te treffen. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken. Archery Attack is een spel voor jong en oud waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan!

 

Locatie ArcheryTag

Wij komen bij jou op locatie met onze mobiele set voor ArcheryTag inclusief bunkers. Er is een ruimte nodig van ± 15 x 30 meter om het speelveld uit te zetten. Denk hierbij aan een (lege) bedrijfshal, sporthal, camping, sportveld of weiland. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar deelnemers en toeschouwers optimaal ArcheryTag zullen ervaren.  

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners.
 

Prijs ArcheryTag

Bij ArcheryTag kunnen 18 personen tegelijkertijd spelen in 2 groepen van 9 personen gedurende 1,5 uur af langer. Dit kan al vanaf € 340 (excl. 21% BTW). Is jouw groep groter dan 18 personen, of wil je langer dan 1,5 uur spelen, neem dan contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken. In combinatie met andere activiteiten stellen wij graag een programma voor je samen.
Ook als jouw groep kleiner is dan 10 personen kun je contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Goed geregeld!
Sander Pelkmans
maandag 3 juni 2024

Deze activiteit geregeld voor ons weekend weg. Allemaal goed en leuk geweest. Goed geregeld!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen