Armworstelen huren

Aantal:

15,00

1 dag 

excl. BTW

18,15

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Armworstelen
>
  • Armworstelen
<

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
45 x 122 x 65 cm
Afmetingen in gebruik
45 x 122 x 115 cm

Omschrijving

Armworstelen als hoogtepunt van uw evenement

Wie heeft het vroeger niet gedaan, armpje drukken, om te bewijzen wie het sterkst is? Een zeer bekend spel, waarbij kracht, uithoudingsvermogen en tactiek gevraagd worden. Ben jij niet sterk? Wees dan slim! Wie niet slim is, moet op zijn beurt weer sterk zijn! 

Speciaal voor het armworstelen heeft Sportwijzer een armworsteltafel te huur. Valsspelen wordt lastiger omdat de ’rustende’ hand de greep op de tafel vast moet houden. Wie de 'rustende' hand loslaat voor het spel is afgelopen, verliest automatisch het spel. 

Beide deelnemers zetten de arm op tafel en houden met de andere hand de greep vast. Op het startsignaal beginnen de deelnemers te duwen om zo de tegenstander te verslaan. Hierbij mag de elleboog niet van de tafel af komen. De hand van de 'worstel' arm die het eerst de tafel raakt, heeft verloren. Wie is het sterkst en verslaat al zijn vrienden, familieleden en collega's? Huur deze armworstel tafel voor jouw evenement en kom er achter! 

Veiligheid en specificaties van de armworstel tafel

  • De tafel is 45 x 122 x 115 cm
  • Voorzien van een handgreep voor de 'rustende' hand
  • Tafel wordt staand gebruikt 
  • Kan alleen gebruikt worden voor het bekende armworstelen of armpje drukken

Armworstelen als onderdeel van...

Organiseer jij een evenement voor je vrienden, familie of collega's? Dan mag armworstelen niet ontbreken. Dit spel kan uitstekend deel uitmaken van bijvoorbeeld oud- Hollandse spelen. Daarnaast kan armworstelen goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld andere krachtspelen, zoals bijvoorbeeld sumo- worstelen, Kop van Thermo, boomstam zagen, spijkerslaan, touwtrekken, katapult schieten en spijkerbroek hangen

Armworstel tafel reserveren

Klik op 'bekijk beschikbaarheid' om de armworsteltafel te reserveren en volg de stappen in de winkelwagen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met jouw bestelling. 

Een beoordeling toevoegen