Blaaspijpschieten huren

175,00
excl. BTW
211,75
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 175 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 6 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Blaaspijpschieten huren

Door het huren van blaaspijpschieten heb je een verrassende activiteit voor jong en oud op jouw event. Niets mooier dan schieten met professionele blaaspijpen en echte pijlen. Het vergt enige handigheid, maar na enkele oefenpijlen ben je klaar om samen de competitie blaaspijp schieten aan te gaan. Dit niet allerdaagse schietspel is beslist een schot in de roos!

Hoe gaat blaaspijpschieten?

Voordat er geschoten kan worden leert onze ervaren instructeur alle deelnemrs eerst wat het dominante oog is waarmee je moet richten. Daarna zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen en het aanleren. Je dient stabiel te staan en de lange blaaspijp moet met één arm te ondersteunen en stil te houden. Door diep in te ademen en vervolgens krachtig tegen de pijl in de blaaspijp te blazen, vliegt deze richting de schietkaart. Op deze schietkaart kunnen de behaalde scores worden afgelezen. Voor iedereen is er gelegenheid om eerst even te oefenen, daarna wordt gestart met de blaaspijpcompetitie. Laat maar zien dat jij degene bent die elk schot is de roos schiet! 
 

Locatie

Bij het inhuren van blaaspijpschieten is min. 4 x 6 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wij zorgen voor een speciale achtervanger om pijlen die naast het target worden geschoten op te vangen. Verder zorgen wij voor pionnen en rood/wit lint om de schietlocatie veilig af te bakenen. Twijfel je over de organisatie van blaaspijpschieten op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.
 

Prijs

Blaaspijpschieten boekt je al vanaf € 175 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 45 personen) € 175 € 220 € 265
4 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 60 personen)  € 315 € 405 € 495

 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Goed geregeld!
Sander Pelkmans
maandag 3 juni 2024

Deze activiteit geregeld voor ons weekend weg. Allemaal goed en leuk geweest. Goed geregeld!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen