Blaaspijpschieten huren

175,00

excl. BTW

211,75

incl. BTW

Blaaspijpschieten
>
  • Blaaspijpschieten
  • Blaaspijpschieten
  • Blaaspijpschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 175 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 6 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Blaaspijpschieten huren

Door het huren van blaaspijpschieten heb je een verrassende activiteit voor jong en oud op jouw event. Niets mooier dan schieten met professionele blaaspijpen en echte pijlen. Het vergt enige handigheid, maar na enkele oefenpijlen ben je klaar om samen de competitie blaaspijp schieten aan te gaan. Dit niet allerdaagse schietspel is beslist een schot in de roos!

Hoe gaat blaaspijpschieten?

Voordat er geschoten kan worden leert onze ervaren instructeur alle deelnemrs eerst wat het dominante oog is waarmee je moet richten. Daarna zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen en het aanleren. Je dient stabiel te staan en de lange blaaspijp moet met één arm te ondersteunen en stil te houden. Door diep in te ademen en vervolgens krachtig tegen de pijl in de blaaspijp te blazen, vliegt deze richting de schietkaart. Op deze schietkaart kunnen de behaalde scores worden afgelezen. Voor iedereen is er gelegenheid om eerst even te oefenen, daarna wordt gestart met de blaaspijpcompetitie. Laat maar zien dat jij degene bent die elk schot is de roos schiet! 
 

Locatie

Bij het inhuren van blaaspijpschieten is min. 4 x 6 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wij zorgen voor een speciale achtervanger om pijlen die naast het target worden geschoten op te vangen. Verder zorgen wij voor pionnen en rood/wit lint om de schietlocatie veilig af te bakenen. Twijfel je over de organisatie van blaaspijpschieten op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.
 

Prijs

Blaaspijpschieten boekt je al vanaf € 175 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 45 personen) € 175 € 220 € 265
4 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 60 personen)  € 315 € 405 € 495

 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Super service, goede uitleg, heerlijk gesupt in mooi gebied
Miranda Scheenstra
maandag 30 augustus 2021

Met ze drieën wezen suppen.We mochten de tijd nemen.Gevaren door mooi gebied. Een tussenstop gemaakt bij het Mooie Muldershuis voor een drankje.We kregen de tijd om te bepalen wanneer we terug waren.Ondanks de flinke regenbui op de terug weg.Super genotem
Pluspunten:Mooie moderne supps!
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen