Winkelwagen (0)

Blaaspijpschieten huren

169,00

excl. BTW

204,49

incl. BTW

Blaaspijpschieten
>
  • Blaaspijpschieten
  • Blaaspijpschieten
  • Blaaspijpschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 169 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 6 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Door blaaspijpschieten te huren heeft u een verrassende activiteit voor jong en oud. Niets mooier dan schieten met professionele blaaspijpen en echte pijlen. Het vergt enige handigheid, maar na enkele oefenpijlen bent u klaar om samen de competitie blaaspijp schieten aan te gaan. Dit niet alledaags schietspel is beslist een schot in de roos!

Hoe gaat blaaspijpschieten?

Voordat er geschoten kan worden leert onze ervaren instructeur u eerst wat uw dominante oog is waarmee u moet richten. Daarna zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen en het u aanleren. U dient stabiel te staan en de lange blaaspijp moet met één arm te ondersteunen en stil te houden. Door diep in te ademen en vervolgens krachtig tegen de pijl in de blaaspijp te blazen, vliegt deze richting de schietkaart. Hierop kunnen de behaalde scores worden afgelezen. Voor iedereen is er gelegenheid om eerst even te oefenen, daarna wordt gestart met de blaaspijpcompetitie.
 

Locatie

Bij het inhuren van blaaspijpschieten is min. 4 x 6 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wij zorgen voor een speciale achtervanger om pijlen die naast het target worden geschoten op te vangen. Verder zorgen wij voor pionnen en rood/wit lint om de schietlocatie veilig af te bakenen. Twijfelt u over de organisatie van blaaspijpschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Blaaspijpschieten boekt u al vanaf € 169 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 45 personen) € 169 € 210 € 255
4 Banen blaaspijpschieten (t/m ± 60 personen)  € 325 € 400 € 479

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen