Winkelwagen (0)

Combi-deal handboog- en buksschieten

175,00

excl. BTW

211,75

incl. BTW

Combi-deal handboog- en buksschieten
>
  • Combi-deal handboog- en buksschieten
  • Combi-deal handboog- en buksschieten
  • Combi-deal handboog- en buksschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 175 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Geschikt vanaf
± 12 jaar
Benodigde ruimte
4 x 10 meter

Omschrijving

Regelmatig wordt ons gevraagd of het mogelijk is om verschillende schietonderdelen met elkaar te combineren. Daarom hebben wij speciaal hiervoor onze combi-deal handboog- en buksschieten samengesteld. Door deze super-deal in te huren kunnen de deelnemers de uitdaging bij deze twee schietsporten met elkaar aangaan.

Hoe gaat het handboog- en buksschieten?

Bij handboogschieten is zelfbeheersing en concentratievermogen vereist om de pijl goed neer te leggen, de boog te spannen en exact te richten in het midden van de roos. Bij buksschieten leert u richten en schieten met een buks. Het doel is om de kogels op roos in de schietkaarten te mikken. Gebruik het vizier om zo goed mogelijk te richten en misschien bent u dan wel de ‘scherpste’ schutter. De ervaren instructeur van Sportwijzer zal de nodige aanwijzigen geven over de schiettechnieken en richten met je dominante oog. Kortom onze combi-deal buks- en handboogschieten is spannend en geschikt voor zowel jong als oud en biedt mogelijkheden de competitie met elkaar aan te gaan! U huurt deze super-deal als combinatiepakket voor een personeelsuitje, bedrijfsfeest of onderdeel van uw sportdag, familie- of vriendenweekend.
 

Locatie

Bij het inhuren van de combi-deal handboog- en bukschieten is min. 4 x 10 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen, die zowel binnen als buiten opgesteld kunnen worden. Wij zorgen voor een speciaal vangnet voor de handboogpijlen en achtervanger voor de kogeltjes. Tevens zijn er pionnen en rood/wit lint om de locatie veilig af te bakenen. Twijfelt u over de organisatie van super-deal buks- en handboogschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Combi-deal handboog- en buksschieten boekt u al vanaf € 175 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur     2 uur     3 uur
1 Baan handboog- en 1 baan buksschieten (t/m ± 35 personen) € 175 € 220 € 265
2 Banen handboog- en 2 banen buksschieten (t/m ± 50 personen)  € 339 € 415  € 495

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen