Winkelwagen (0)

Combi-deal mountainbiken en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen

18,59

excl. BTW

22,49

incl. BTW

Combi-deal mountainbiken en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Combi-deal mountainbiken en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal mountainbiken en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal mountainbiken en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 22,50 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
± 3 uur of langer

Omschrijving

Kanovaren en mountainbiken in Eibergen combineren in één arrangement? Dat kan bij Sportwijzer in Eibergen voor iedereen die actief en avontuurlijk is ingesteld en wil genieten van geweldigde natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Lekker mountainbiken door het buitengebied van Berkellend en genieten op het water van rivier de Berkel, wie wil dat niet? 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de mountainbiketocht en het kanovaren
✓ Met tussenstop bij een picknickplaats 
✓ Uit te breiden met teambuildingsopdrachten

Hoe gaat een combinatietocht met mountainbiken en kanovaren?

Het arrangement start bij Sportwijzer, daar zal de helft van de groep beginnen met mountainbiken en de andere helt met kanovaren. De begeleider van Sportwijzer zal beide groepen de benodigde instructies geven voordat de groep op pad gaat met de ATB's en kano's. 

Mountainbiken:

De moderne mountainbikes worden per 5 à 6 deelnemers uitgerust met een GPS-toestel (Garmin) op het stuur. Onze begeleider geeft uitleg over het GPS-navigatietoestel zodat u gemakkelijk de atb-route kunt volgen. Zodra deelnemers de juiste maat ATB-fiets hebben uitgezocht volgt uitleg over hoe je moet remmen, schakelen en zadel op hoogte kan stellen. Nadat de ATB-helm is opgezet gaat de mountainbiketocht starten.

De mountainbikes:

Bij Sportwijzer fietst u op een moderne Ghost type Kato 4 mountainbike van uitstekende kwaliteit. De ATB's zijn beschikbaar in maten S (27,5 inch), M en L (29 inch) en zijn door het lichtgewicht aluminium frame van 14 kilo erg makkelijk in gebruik. De ATB heeft de volgende eigenschappen:
- Schijfremmen voor en achter
- Shimano Deore XT afgemonteerd
- RockShox voorvering op het stuur instelbaar
- 27 versnellingen
- Zadel met snelsluiter éénvoudig op hoogte stellen
- Standaard ATB-pedalen (zonder clicksysteem)
- Bidonhouder

 

Kanovaren:

Na de instructie gaan de Canadese kano's te water en gaat u samen met collega's, familie of vrienden genieten van een mooie kanotocht over de Berkel in Eibergen. Voor waardevolle spullen tijdens het kanoën zijn waterdichte tonnetjes beschikbaar. Er zijn zwemvesten voorhanden die verplicht zijn voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben. 

Bij het wisselpunt kunt u nog een kleine pauze houden bij de picknick plaats (of in het restaurant of op het terras van het Muldershuis). Hier treft u onze begeleider, de groep zal nu wisselen en de begeleider zal beide groepen weer voorzien van een instructie. Beide groepen eindigen de tocht weer bij Sportwijzer, de totale tocht duurt ± 3 uur. 

Locatie

U start en eindigt de combinatietocht bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. U kunt 7 dagen per week een step en kanotocht maken. U dient vooraf te reserveren.

Wilt u een combinatietocht op uw eigen locatie? Klik dan hier

 

Prijs

U boekt de mountainbike- en kanotocht al vanaf € 22,50 p.p. (incl. BTW) voor 3 uur met een minimale afname van 16 personen. 
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 
Is uw groep kleiner dan 16 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen