Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten huren

180,00
excl. BTW
217,80
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 180 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Geschikt vanaf
± 12 jaar
Benodigde ruimte
4 x 8 meter

Omschrijving

Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten huren

Regelmatig wordt ons gevraagd of het mogelijk is om verschillende schietonderdelen met elkaar te combineren. Daarom hebben wij speciaal een combi-deal handboog- en blaaspijpschieten samengesteld. Door deze super-deal in te huren kunnen de deelnemers de uitdaging bij deze twee schietsporten met elkaar aangaan.

Hoe gaat het arrangement?

Bij blaaspijpschieten blaas je met een professionele blaaspijp de kleine pijltjes vanaf zes meter richting een target(schietdoel). Welk team blaast de meeste punten? Bij handboogschieten is zelfbeheersing en concentratievermogen vereist om de pijl goed neer te leggen, de boog te spannen en exact te richten in het midden van de roos. De ervaren instructeur van Sportwijzer zal de nodige aanwijzigen geven over de schiettechnieken en richten met je dominante oog. Kortom onze combi-deal blaaspijp- en handboogschieten is spannend en geschikt voor zowel jong als oud en biedt mogelijkheden de competitie met elkaar aan te gaan! Je huurt deze super-deal als combinatiepakket voor een personeelsuitje, bedrijfsfeest of onderdeel van uw sportdag, familie- of vriendenweekend.
 

Locatie

Bij het inhuren van combi-deal handboog- en blaaspijpschieten is min. 4 x 8 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen, die zowel binnen als buiten opgesteld kunnen worden. Wij zorgen voor een speciaal vangnet voor de handboogpijlen en achtervanger voor de kleine blaaspijppijlen. Tevens zijn er pionnen en rood/wit lint om de locatie veilig af te bakenen. Twijfel je over de organisatie van super-deal blaaspijp- en handboogschieten op jouw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren je graag.
 

Prijs

Combi-deal handboog- en blaaspijpschieten boek je al vanaf € 180 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur     2 uur     3 uur
Combi handboog- en blaaspijpschieten (t/m ± 25 personen) € 180 € 230 €280
Combi handboog- en blaaspijpschieten (t/m ± 40 personen)  € 340 € 440 €540

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen