Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten huren

175,00

excl. BTW

211,75

incl. BTW

Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten
>
  • Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten
  • Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten
  • Combi-deal handboog- & blaaspijpschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€175 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Geschikt vanaf
± 12 jaar
Benodigde ruimte
4 x 8 meter

Omschrijving

Regelmatig wordt ons gevraagd of het mogelijk is om verschillende schietonderdelen met elkaar te combineren. Daarom hebben wij speciaal hiervoor onze combi-deal handboog- en blaaspijpschieten samengesteld. Door deze super-deal in te huren kunnen de deelnemers de uitdaging bij deze twee schietsporten met elkaar aangaan.

Hoe gaat het arrangement?

Bij blaaspijpschieten blaast u met een professionele blaaspijp de kleine pijltjes vanaf zes meter richting een target. Welk team blaast de meeste punten? Bij handboogschieten is zelfbeheersing en concentratievermogen vereist om de pijl goed neer te leggen, de boog te spannen en exact te richten in het midden van de roos. De ervaren instructeur van Sportwijzer zal de nodige aanwijzigen geven over de schiettechnieken en richten met je dominante oog. Kortom onze combi-deal blaaspijp- en handboogschieten is spannend en geschikt voor zowel jong als oud en biedt mogelijkheden de competitie met elkaar aan te gaan! U huurt deze super-deal als combinatiepakket voor een personeelsuitje, bedrijfsfeest of onderdeel van uw sportdag, familie- of vriendenweekend.
 

Locatie

Bij het inhuren van combi-deal handboog- en blaaspijpschieten is min. 4 x 8 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen, die zowel binnen als buiten opgesteld kunnen worden. Wij zorgen voor een speciaal vangnet voor de handboogpijlen en achtervanger voor de kleine blaaspijppijlen. Tevens zijn er pionnen en rood/wit lint om de locatie veilig af te bakenen. Twijfelt u over de organisatie van super-deal blaaspijp- en handboogschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Combi-deal handboog- en blaaspijpschieten boekt u al vanaf € 175 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur     2 uur     3 uur
1 Baan handboog- en 1 baan blaaspijpschieten (t/m ± 35 personen) € 175 € 220 € 265
2 Banen handboog- en 2 banen blaaspijpschieten (t/m ± 50 personen)  € 339 € 415  € 495

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen