Winkelwagen (0)

Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen

18,18

excl. BTW

22,00

incl. BTW

Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 22,00 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
± 3 uur of langer

Omschrijving

Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen

Kanovaren en steppen in Eibergen combineren in één arrangement? Dat kan bij Sportwijzer in Eibergen. De combi-deal is voor iedereen die actief en sportief is ingesteld en wil genieten van geweldigde natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Lekker steppen door het buitengebied van Berkelland en genieten op het water van rivier de Berkel, wie wil dat nu niet? 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de steptocht en het kanovaren
✓ Met tussenstop bij een picknickplaats 
✓ Uit te breiden met teambuildingsopdrachten

 

Hoe gaat een combinatietocht steppen en kanovaren?

Het arrangement start bij Sportwijzer, daar zal de helft van de groep beginnen met steppen en de andere helft met kanovaren in Canadese kano's. De begeleider van Sportwijzer zal beide groepen de benodigde instructies geven voordat de groep op pad gaat met de steps en kano's. Halverwege het arrangement kan een kleine pauze worden ingelast, waarna vervolgens gewisseld wordt van activiteit. Dit recreatieve arrangement eindigd uiteindelijk weer bij Sportwijzer.

Steppen:

Met de kickbike (een luxe, lichtgewicht stabiele step met groot wiel voor en klein wiel achter) maak je een mooie tocht door Eibergen. De steps hebben voor en achter knijpremmen, voorvorkvering die instelbaar is en speciale banden voor zowel verharde als onverharde wegen.
Per 5 à 6 deelnemers wordt een GPS-toestel (Garmin) op het stuur gemonteerd. Onze begeleider geeft uitleg over het GPS-navigatietoestel zodat je gemakkelijk de kick-bikeroute kunt volgen. Zodra deelnemers hun kick-bike (step) hebben uitgezocht volgt uitleg over hoe je moet remmen en natuurlijk het steppen zelf. 

 

Kanovaren:

Na de instructie gaan de Canadese kano's te water en ga je samen met collega's, familie of vrienden genieten van een mooie kanotocht over de Berkel in Eibergen. Voor waardevolle spullen tijdens het kanoën zijn waterdichte tonnetjes beschikbaar. Er zijn zwemvesten voorhanden die verplicht zijn voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben. 

Bij het wisselpunt kun je nog een kleine pauze houden bij de picknick plaats (of in het restaurant of op het terras van het Muldershuis). Hier tref je onze begeleider, de groep zal nu wisselen en de begeleider zal beide groepen weer voorzien van instructie. Beide groepen eindigen de tocht weer bij Sportwijzer, de totale tocht duurt ± 3 uur. 

Locatie

Je start en eindigt de combinatietocht bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Je kunt 7 dagen per week een step en kanotocht maken. Je dient vooraf te reserveren.

Wil je liever een combinatietocht op een eigen locatie? Klik dan hier

 

Prijs

Je boekt de step en kanotocht al vanaf € 22,00 p.p. (incl. BTW) voor 3 uur met een minimale afname van 16 personen. 
Is de groep kleiner dan 16 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Extra Productopties

2,75

1 dag

excl. BTW

3,33

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: 30 x 23 x 15 cm, in de maten M en L (verstelbaar).

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen