Winkelwagen (0)

Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen

15,70

excl. BTW

19,00

incl. BTW

Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
  • Combi-deal steppen en kanovaren locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 19,- p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
± 3 uur of langer

Omschrijving

Kanovaren en steppen in Eibergen combineren in één arrangement? Dat kan bij Sportwijzer in Eibergen voor iedereen die actief en sportief is ingesteld en wil genieten van geweldigde natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Lekker steppen door het buitengebied van Berkellend en genieten op het water van rivier de Berkel, wie wil dat nou niet? 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de steptocht en het kanovaren
✓ Met tussenstop bij een picknickplaats 
✓ Uit te breiden met teambuildingsopdrachten

Hoe gaat een combinatietocht met steppen en kanovaren?

Het arrangement start bij Sportwijzer, daar zal de helft van de groep beginnen met steppen en de andere helt met kanovaren. De begeleider van Sportwijzer zal beide groepen de benodigde instructies geven voordat de groep op pad gaat met de steps en kano's.


Steppen:

Met de kickbike (een luxe, lichtgewicht stabiele step met groot wiel voor en klein wiel achter) maakt u een mooie tocht door Eibergen. De steps hebben voor en achter knijpremmen, voorvorkvering die instelbaar is en speciale banden voor zowel verharde als onverharde wegen.
Per 5 à 6 deelnemers wordt een GPS-toestel (Garmin) op het stuur gemonteerd. Onze begeleider geeft uitleg over het GPS-navigatietoestel zodat u gemakkelijk de kick-bikeroute kunt volgen. Zodra deelnemers hun kick-bike (step) hebben uitgezocht volgt uitleg over hoe je moet remmen en natuurlijk het steppen zelf. 

 

Kanovaren:

Na de instructie gaan de Canadese kano's te water en gaat u samen met collega's, familie of vrienden genieten van een mooie kanotocht over de Berkel in Eibergen. Voor waardevolle spullen tijdens het kanoën zijn waterdichte tonnetjes beschikbaar. Er zijn zwemvesten voorhanden die verplicht zijn voor deelnemers die geen zwemdiploma hebben. 

Bij het wisselpunt kunt u nog een kleine pauze houden bij de picknick plaats (of in het restaurant of op het terras van het Muldershuis). Hier treft u onze begeleider, de groep zal nu wisselen en de begeleider zal beide groepen weer voorzien van een instructie. Beide groepen eindigen de tocht weer bij Sportwijzer, de totale tocht duurt ± 3 uur. 

Locatie

U start en eindigt de combinatietocht bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. U kunt 7 dagen per week een step en kanotocht maken. U dient vooraf te reserveren.

Wilt u een combinatietocht op uw eigen locatie? Klik dan hier

 

Prijs

U boekt de step en kanotocht al vanaf € 19,- p.p. (incl. BTW) voor 3 uur met een minimale afname van 16 personen. 
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 
Is uw groep kleiner dan 16 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen