Combi-deal mountainbiken en suppen locatie Sportwijzer Eibergen

30,99
excl. BTW
37,50
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 37,50 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
± 3 uur

Omschrijving

Combi-deal mountainbiken en suppen locatie Sportwijzer Eibergen

Suppen en mountainbiken in Eibergen combineren in één arrangement? Dat kan bij Sportwijzer in Eibergen. De combi-deal is voor iedereen die actief en sportief is ingesteld en wil genieten van geweldigde natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Lekker steppen door het buitengebied van Berkelland en genieten op het water van rivier de Berkel, wie wil dat nu niet? 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de ATB-tocht en het suppen
✓ Met tussenstop bij een picknickplaats 
✓ Uit te breiden met teambuildingsopdrachten

 

Hoe gaat een combinatietocht steppen en mountainbiken?

Het arrangement start bij Sportwijzer, daar zal de helft van de groep beginnen met mountainbiken en de andere helft met suppen. De begeleider van Sportwijzer zal beide groepen de benodigde instructies geven voordat de groep op pad gaat met de mountainbikes en supps. Halverwege het arrangement kan een kleine pauze worden ingelast, waarna vervolgens gewisseld wordt van activiteit. Dit recreatieve arrangement eindigd uiteindelijk weer bij Sportwijzer.

Mountainbiken:

De instructeur geeft op onze locatie een duidelijke instructie over het gebruik van de mountainbike én het GPS-toestel zodat de deelnemers veilig op pad gaan voor hun ATB-tocht. Vooraf hebben wij de lengte van de tocht met je besproken evenals de verschillende maten van de mountainbikes die klaar zullen staan. Vanaf Sportwijzer in Eibergen zijn verschillende gevariëerde mountainbiketochten uitgezet. Kies afhankelijk van je niveau en indeling van het programma zelf de lengte van de mountainbiketocht. Je kunt kiezen uit routes van 9, 17 en 31 kilometer. Per 5 à 6 deelnemers wordt 1 mountainbike uitgerust met een Garmin GPS navigatiesysteem die je de weg zal wijzen. 

 

Suppen:

Na de instructie gaan de sup-boards te water en ga je samen met collega's, familie of vrienden genieten van een suptocht over de Berkel in Eibergen. Vanaf ons strandje of kanosteiger stapt u op een supboard waarmee jij de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water ontdekt. De suproute in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door naar het haventje nabij het centrum van Eibergen.

Bij het wisselpunt kun je nog een kleine pauze houden bij de picknick plaats (of in het restaurant of op het terras van het Muldershuis). Hier tref je onze begeleider, de groep zal nu wisselen en de begeleider zal beide groepen weer voorzien van instructie. Beide groepen eindigen de tocht weer bij Sportwijzer, de totale tocht duurt ± 3 uur. 

Locatie

Je start en eindigt de combinatietocht bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Je kunt 7 dagen per week een mountainbike- en suptocht maken. Je dient vooraf te reserveren.

 

Prijs

Je boekt de mountainbike- en suptocht al vanaf € 30,00 p.p. (incl. BTW) voor 3 uur met een minimale afname van 16 personen. Is de groep kleiner dan 16 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Super service, goede uitleg, heerlijk gesupt in mooi gebied
Miranda Scheenstra
maandag 30 augustus 2021

Met ze drieën wezen suppen.We mochten de tijd nemen.Gevaren door mooi gebied. Een tussenstop gemaakt bij het Mooie Muldershuis voor een drankje.We kregen de tijd om te bepalen wanneer we terug waren.Ondanks de flinke regenbui op de terug weg.Super genotem
Pluspunten:Mooie moderne supps!
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen