Winkelwagen (0)

GRONAU (D) | DINKLER PRINZ

Dinkler Prinz

Luxe groepsaccommodatie en conferentiehotel Dinkler Prinz is een groot sfeervol landhuis met 20 slaapkamers met eigen badkamer voor één groep tot 50 personen. Bij Dinkler Prinz heeft de groep het hele landhuis en het omliggende park exclusief voor de groep tot de beschikking.

Dinkler Prinz is modern en stijlvol ingericht. Uniek zijn de meerdere gemeenschappelijke ruimtes zoals een aparte eetzaal, ruime serre, bar, gezellige lounge met open haard, vergaderruimte met Wi-Fi, beamer en scherm, etc. Op het grote buitenterrein kan groot en klein zich op vele manieren vermaken. Landelijk gelegen, vlak over de grens bij Twente in Duitsland, 10 kilometer van Enschede. Goed bereikbaar vanuit heel Nederland

Ga hier naar de website van Dinkler Prinz.

De locatie van Dinkler Prinz

Contactgegevens
Adres Sunderhook 1
Postcode/plaats 48599 Gronau (Westfalen), Duitsland

Telefoonnummer

+31 6 23418871
E-mail info@dinklerprinz.com
Website www.dinklerprinz.com

 

Onze activiteiten combineren met jouw verblijf bij Dinkler Prinz?

Wil je met je team iets ondernemen dan zijn er gezellige en actieve groepsactiviteiten die wij als Sportwijzer kunnen aanbieden. Ook op het terrein van Dinkler Prinz is er is combinatie met Sportwijzer van alles mogelijk. 

Verschillende activiteiten die wij o.a. organiseren:

Eenvoudig reserveren bij Sportwijzer

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste activiteit tijdens je verblijf. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.