Bamboestieken

280,00
excl. BTW
338,80
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 280,- (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Geschikt vanaf
6 jaar
Met begeleiding
ja

Omschrijving

Bamboestieken 

Bamboestieken is een fantastische, creatieve en vooral verslavende activiteit! De naam komt van de materialen die gebruikt worden: bamboe + (ela)stieken. Bouw de meest mooie, grote en indrukwekkende bouwwerken met behulp van bamboe en elastieken. Leuk om met elkaar, maar ook tegen elkaar mee te spelen. Tijdens het spelen in teamverband kan er een doel gesteld worden; wie bouwt het meest hoge, het meest stevige of het meest mooie bouwwerk?

Bamboestieken is een onderdeel van onze teamspelen en goed te combineren met diverse andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld lasergamen of ArcheryTag

Bouwen met bamboestokken en elastieken

Om te beginnen maak je met je team een plan en vervolgens ga je aan de slag met het construeren van driehoeken, vierkanten en sterren. Aansluitend ga je alles aan elkaar ‘stieken’. In alle denkbare vormen is bamboestieken uit te voeren en biedt gegarandeerd plezier!

Bamboestieken is uitermate geschikt als samenwerkingsactiviteit en om communicatie binnen een groep of team te bevorderen. De kunstwerken worden op basis van een eventueel aangewezen thema in teamverband vervaardigd. De gemaakte constructie kan aan het einde eventueel gepresenteerd worden aan andere teams.

Er zijn meerdere varianten mogelijk voor het bamboestieken. Wij denken graag met je mee om tot een passende invulling te komen, ook als het een bepaald thema betreft. Denk daarbij aan het vrij bamboestieken, wie bouwt zo snel mogelijk de hoogste constructie? Of in een teambuildingstraining waarbij maar 1 persoon iets mag zeggen of de hele constructie van bamboestokken op het eind nog verplaatst moet worden. 

Per slot van rekening kan iedereen zijn of haar ‘steentje’ bijdragen.

Bamboestieken tijdens een evenement 

Bamboestieken is geschikt voor elke leeftijd en zowel jong als oud zal creatief uitgedaagd worden. Uiteraard is het ook zeer geschikt om in te zetten bij teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en op familie dagen. Het is een activiteit die goed ingezet kan worden om de communicatie binnen een groep of team te verbeteren. Bamboestieken zal gegarandeerd voor veel plezier zorgen bij elke doelgroep.
 

Specificaties bamboestieken

  • De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan het bamboestieken en begeleiding tijdens de activiteit zelf
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Teambuildingsactiviteit! 
  • Wij komen naar de door jou gewenste locatie
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Inclusief bamboestokken en (meer dan voldoende) elastieken

Bamboestieken reserveren

Heb je twijfels over de organisatie van bamboestieken op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen