Extra uren, aansluitend op de standaard 3 uur Kratstapelen

Aantal:
1 dag  80,00
excl. BTW
1 dag 96,80
incl. BTW
Bekijk beschikbaarheid

Omschrijving

Beoordelingen

Klimtoren en sweeper een leuke combinatie voor de kids
Dominika Tulp
woensdag 1 mei 2024

We hebben op Koningsdag een klimwand en sweeper gehuurd met begeleiding. De kinderen waren heel enthousiast en de hele middag stond er een rij om als volgende mee te mogen doen. Hele goede begeleiding bij de klimwand.
Pluspunten:Goede begeleiding met voldoende aandacht voor de veiligheid. Ze zijn een paar minuten langer doorgegaan om de laatste kinderen in de rij nog een keer te laten meedoen.
Verbeterpunten:Geen verbeterpunten.

Leuke attractie met goede begeleiding
Qirion Qirion
maandag 8 mei 2023

Voor onze open dag in april op de bouwlocatie van een nieuw hoogspanningsstation in Maasbracht wilden wij kinderen laten klimmen in de hoogspanningsmasten. Dat kan voor de veiligheid natuurlijk niet, maar deze klimtoren was een heel leuk alternatief.

Inclusief goede begeleiding om op de veiligheid van deze kinderen te letten.
Pluspunten:goede begeleiding met aandacht voor de veiligheid. Op eigen initiatief hebben zij de toren laten zakken bij naderend onweer! Was top.
Verbeterpunten:Geen,was gewoon goed geregeld

Professionele organisatie.
Gerard Bressers
zaterdag 28 augustus 2021

Perfecte organisatie waarbij veiligheid en goede service hoog in het vaandel staan. Is kostbaar, maar daar krijg je wel wat voor terug.
Pluspunten:Goed verzorgd,op tijd,vriendelijk,leuk voor alle leeftijden,snelle doorstroming,dus ideaal voor grote aantallen
Verbeterpunten:

Een beoordeling toevoegen