Geocache locatie Sportwijzer Eibergen

16,51
excl. BTW
18,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 18,- p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer
Locatie
Mors 15, Eibergen

Omschrijving

Geocache locatie Sportwijzer Eibergen

Geocache is gebaseerd op het geocashen, een activiteit die door duizenden mensen wereldwijd wordt gespeeld. Hierbij verstopt een willekeurig iemand een cache (ofwel een 'schat') en worden de coördinaten op een website gepubliceerd zodat andere mensen op zoek kunnen gaan naar deze cache.

Onze geocache is zo in elkaar gezet dat er een competitie ontstaat door de groep te verdelen in kleinere groepjes, die afzonderlijk van elkaar wandelend op pad gaat.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de activiteit én begeleiding tijdens de activiteit zelf
✓ Inclusief prijsje voor het snelste team
✓ Geocache is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes

Hoe gaat Geocache?

Op een (bijzondere) plek is een schat, ofwel de cache, verstopt. Het is aan de groepen om de coördinaten van deze schat zo snel mogelijk te vinden en als eerste de schat te bereiken. Er is enigszins haast bij, want meerdere schatjagende teams zijn tijdens de geocache op zoek naar dezelfde schat!

De groepen starten tegelijkertijd met de geocache door het invoeren van de coördinaten op hun GPS-toestel voor een zogenaamd waypoint. Voor ieder team zal dit een ander uniek startcoördinaat zijn. Wanneer dit coördinaat gevonden wordt, moeten de teams een raadsel oplossen of een opdracht vervullen. Bij elk goed antwoord verzamelt het team een deel van het coördinaat waar de schat verstopt ligt. Welk team vindt als eerste de cache en is de winnaar van de geocache?

Wil je nog meer uitdaging? Boek dan de route per kickbike (step) of mountainbike

Locatie

Je start en eindigt de geocachetocht bij Sportwijzer. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je na afloop terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag geocache spelen. Je dient vooraf te reserveren.

Wil je geocache graag spelen op een eigen locatie? Klik dan hier

Prijs

Je boekt Geocache al vanaf € 18,- p.p. (incl. BTW) voor 1,5 uur met een minimale afname van 15 personen.
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.
Is jouw groep kleiner dan 15 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Super service, goede uitleg, heerlijk gesupt in mooi gebied
Miranda Scheenstra
maandag 30 augustus 2021

Met ze drieën wezen suppen.We mochten de tijd nemen.Gevaren door mooi gebied. Een tussenstop gemaakt bij het Mooie Muldershuis voor een drankje.We kregen de tijd om te bepalen wanneer we terug waren.Ondanks de flinke regenbui op de terug weg.Super genotem
Pluspunten:Mooie moderne supps!
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen