GPS dropping met groepsopdrachten organiseren vanaf eigen locatie

23,00

excl. BTW

27,83

incl. BTW

GPS dropping met groepsopdrachten
>
  • GPS dropping met groepsopdrachten
  • GPS dropping met groepsopdrachten
  • GPS dropping met groepsopdrachten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 23,- p.p. (excl. BTW)
Tijdsduur
2 uur of langer

Omschrijving

GPS dropping met groepsopdrachten organiseren vanaf eigen locatie

Bij een GPS dropping is het de bedoeling dat de deelnemers zo snel mogelijk de weg terug vinden. Deze tocht kan zowel overdag als in het donker plaatsvinden. 

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de dropping én begeleiding tijdens de dropping zelf
✓ Inclusief een route op maat, vanaf een eigen locatie 
✓ Deze GPS dropping is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes

Hoe gaat de GPS dropping met groepsopdrachten?

Met een GPS toestel navigeren de deelnemers naar de juiste waypoints. Bij deze punten worden opdrachten gedaan, zoals lopende Abrancardparcours of er hangen puzzels en rebussen.  Na het voltooien van de opdracht of oplossen van de rebus, krijgt de groep een volgend waypoint toegewezen waar naar toe wordt gelopen tijdens de GPS tocht. Wanneer de groep de weg kwijt raakt, dient de noodenveloppe open gemaakt te worden. Dit levert natuurlijk wel strafpunten op voor je team. 

Deze groepsopdrachten van Sportwijzer zijn verfrissend en geschikt voor alle doelgroepen, want juist de individuele kwaliteiten bepalen de kracht van het team! Probeer de opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren of zoveel mogelijk punten te scoren, maar ook het aantal afgelegde meters telt mee tijdens de GPS dropping. Hoe minder, hoe beter!

Locatie

Wij komen naar jouw eigen locatie met de GPS dropping met groepsopdrachten en maken een route op maat vanaf jouw eigen locatie.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Je boekt GPS dropping met groepsopdrachten al vanaf € 23,- p.p. (excl. 21% BTW) voor 2 uur met een minimale afname van 15 personen. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.
Is de groep kleiner dan 15 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Vandaag hebben wij gebruik mogen maken van jullie diensten.
De organisatie van GVV'63
donderdag 8 juni 2023

Wij, organisatie van GVV'63, willen jullie enorm bedanken voor de goede dienstverlening. Zowel de voorbereiding als de uitvoering vandaag was echt top! De spellen waren er ruim optijd, professionele en goede begeleiding door Tom, leuke verschillende activiteiten, echt aan alles was gedacht! De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad, we hebben veel positieve geluiden gehoord. Echt heel fijn dat jullie de grootste zaken uit handen nemen, waardoor wij de tijd hadden om de randzaken te regelen. Nogmaals, bedankt! Jullie zijn zeker het aanbevelen waard!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Een beoordeling toevoegen