Winkelwagen (0)

Handboogschieten huren

169,00

excl. BTW

204,49

incl. BTW

Handboogschieten
>
  • Handboogschieten
  • Handboogschieten
  • Handboogschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 169 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 8 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ontspannende en tegelijkertijd uitdagende activiteit? Laat dan handboogschieten door Sportwijzer organiseren voor uw groep of team. Altijd een schot in de roos! Van oudsher staat handboogschieten bekend als pijl- en boogschieten, waarbij opperste concentratie van de deelnemers er voor moet zorgen dat het doel bereikt wordt.

Hoe gaat handboogschieten?

Handboogschieten lijkt makkelijk, maar kan soms nog best lastig zijn. Een ervaren instructeur van Sportwijzer zal de nodige aanwijzigen geven over de schiettechniek en richten met je dominante oog. Wij schieten met bogen voor zowel rechts- als linkshandige mensen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Voorbereiding bij dit schietspel is voor iedere schutter van groot belang. Elke deelnemer moet de pijl precies neerleggen en de pees van de boog goed aanspannen, voordat er geschoten kan worden. Met welke pijl treft u de roos?

Handboogschieten huren kan voor zowel een kleine als grote groepen en is als schietarrangement zeer geschikt voor een gezellig teamuitje of spelonderdeel van sportief programma of evenement. Voor fanatieke deelnemers wordt een competitie met puntentelling bijgehouden. Wat dacht u van een bedrijf-, familie- of buurtfeest? Ook is het spel erg geliefd als break tijdens een vergaderarrangement.

Locatie

Bij het inhuren van handboogschieten is min. 4 x 8 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen, die zowel binnen als buiten opgesteld kunnen worden. Wij zorgen voor een speciaal vangnet voor pijlen achter de blazoenen naast pionnen en rood/wit lint om de locatie veilig af te bakenen. Twijfelt u over de organisatie van handboogschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Handboogschieten boekt u al vanaf € 169 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Handboogschietbanen (t/m ± 35 personen) € 169 € 215 € 260
4 Handboogschietbanen (t/m ± 50 personen)  € 309 € 400 € 495
6 Handboogschietbanen (t/m ± 70 personen) € 449 € 585 € 725
8 Handboogschietbanen (t/m ± 90 personen) € 585 € 770 € 959

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen