Klootschieten organiseren op eigen locatie

13,00
excl. BTW
15,73
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 13,- p.p. (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer

Omschrijving

Klootschieten organiseren vanaf eigen locatie

Klootschieten bestaat al eeuwenlang als vorm van volksvermaak, maar ook als sport. Er wordt gebruik gemaakt van typische klootschiettermen zoals 'scheeters', 'anwiezers' en 'kloot'. Een kloot is een met lood verzwaarde houten bal. Het klootschietarrangement van Sportwijzer is een geschikte outdoor activiteit wanneer je met een (grote) groep op pad wil of wanneer je op zoek bent naar een rustige en gezellige buitenactiviteit, waarbij je ondertussen van de natuur en buitenlucht kunt genieten.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de activiteit én begeleiding tijdens de activiteit zelf
✓ Inclusief een route op maat, vanaf een eigen gewenste locatie 
✓ Klootschieten is geschikt voor familiedagen, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en personeelsuitjes

Hoe gaat klootschieten?

Het doel van klootschieten is al wandelend een route van ongeveer 4 kilometer in zo min mogelijk worpen met de 'kloot' af te leggen. Hiervoorvoor vormeren wij groepjes van ± 6 personen per team. Het aantal worpen wordt op het scorekaartje bijhouden. Mocht de kloot van de weg rollen en uiteindelijk in bv. een sloot belanden, dan heb je een hark mee om de kloot weer terug te vinden. De winnende groep kan, indien gewenst, beloond met een prijs in de vorm van een 'klootzak'.

Het klootschieten kan voor zowel een kleine als grote groepen en is zeer geschikt voor een gezellig teamuitje of spelonderdeel van sportief programma of evenement. Klootschieten is tevens geschikt als bedrijf-, familie- of buurtfeest. Ook is het spel erg geliefd als break tijdens een cursus, training of vergadering.

Locatie van het klootschieten

Wij komen naar een door jou gewenste eigen locatie met alle klootschietmateriale en maken een route op maat vanaf de eigen locatie. Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs van klootschieten

Je boekt klootschieten al vanaf € 13,- p.p. (excl. 21% BTW) voor 1,5 uur met een minimale afname van 15 personen.
Is de groep kleiner dan 15 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen