Lasergamen huren in Eibergen

Lasergamen in Eibergen

Wil je lasergamen huren? Dan ben je bij Sportwijzer aan het juiste adres! Lasergamen betekent eindeloos speelplezier voor kinderen! Wil je een kinderfeestje organiseren voor kinderen vanaf 6 jaar? Dan is een potje lasergamen in Eibergen helemaal het einde. Samen spelen, rennen en verstoppen maakt lasergamen tot een super spannend avontuur. Belangrijk is de anti-valsspeel-functie van de laserguns. Lasergamen is geschikt voor teamuitjes, kinderfeestjes en schooluitjes v.a. 6 jaar en ouder.
 

Hoe werkt lasergamen?

Bij lasergamen voor kids strijden verschillende teams tegen elkaar. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar de deelnemers optimaal lasergamen zullen ervaren. Onze ervaren begeleider zorgt vooraf voor een goede instructie en uitleg over het gebruik van de wapens en spelregels tijdens de activiteit lasergamen. Onze begeleider zal tevens als spelleider tijdens de activiteit aanwezig zijn.

Lasergamen is een spannend en actief spel waarbij iedere speler wordt uitgerust met een lasergun en vest. Het is de bedoeling dat de spelers op zoek gaan naar tegenstanders die zich ergens verstopt hebben. Hierbij moet je proberen niet geraakt te worden met het vest dat je draagt. Als een speler een aantal keren geraakt wordt, is het leveltegoed uiteindelijk op en is de deelnemer uitgeschakeld voor deze spelronde. Na het resetten van de lasergun door onze begeleider kan de deelnemer de volgende speelronde natuurlijk gewoon weer meedoen.Je kunt het lasergamen compleet verzorgd huren inclusief deskundige begeleiding door Sportwijzer en los huren. Heb je een eigen locatie en wil je onbeperkt lasergamen? Dan is het los huren van een lasergame-set de juiste keuze voor jou. 


Op onze website kunt u ook andere activiteiten en attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze activiteiten of attracties? Neem dan contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder!