Lasergamen voor kids organiseren op eigen locatie

275,00
excl. BTW
332,75
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 275,00 (excl. BTW)
Tijdsduur
2 uur
Benodigde ruimte
± 20 x 30 meter

Omschrijving

Lasergamen voor kids organiseren op eigen locatie

Beschik je over een eigen locatie en wil je lasergamen voor kinderen door Sportwijzer laten verzorgen? Dan is het inhuren van lasergamen voor kids inclusief begeleiding een echte aanrader. Lasergamen betekent eindeloos veel speelplezier voor kinderen! Samen spelen, rennen en verstoppen maakt lasergamen tot een super spannend avontuur. Belangrijk is de anti-valsspeel-functie van de laserguns. Je kunt tijdens het spel niet van teamkleur veranderen en het lasergeweer niet resetten. Deze Anti-Cheat functie maakt het spel nog spannender en eerlijker. Zo komen de serieuze en fanatieke lasergame spelers nog meer aan hun trekken. Teleurstellingen als gevolg van vals spelen zijn verleden tijd! Lasergame is geschikt voor teamuitjes, kinderfeestjes en schooluitjes v.a. 6 jaar en ouder.
 

Hoe werkt lasergamen?

Bij lasergamen voor kinderen (vanaf 6 jaar) strijden verschillende teams tegen elkaar. Voordat het lasergamen gespeeld kan worden, volgt een korte instructie en uitleg over het gebruik van de wapens en de verschillende spelvormen. Lasergame is een spannend en actief spel waarbij iedere speler wordt uitgerust met een lasergun en vest. Het is de bedoeling dat de spelers op zoek gaan naar tegenstanders die zich ergens achter bunkers of obstakels verstopt hebben. Hierbij moet je proberen niet geraakt te worden met het vest dat je draagt. Als een speler een aantal keren geraakt wordt is het leveltegoed uiteindelijk op en is speler uitgeschakeld voor deze spelronde. Na het resetten van de lasergun door onze begeleider kan de deelnemer de volgende speelronde natuurlijk gewoon weer meedoen. 

Er wordt na iedere heat gewisseld van speelhelft. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij zaken handmatig instellen voordat lasergame van strat gaat. Het spel lasergame kan namelijk op maat worden gemaakt! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken de teamindeling en kijken hoeveel speeltijd beschikbaar is.

Locatie

Wij komen bij jou op locatie met onze mobiele lasergameset voor kids die standaard bestaat uit een set van 12 laserguns met vesten. Verder leveren wij 4 target lights en bunkers die wij in het speelveld plaatsen. Er is een minimale ruimte nodig van ± 20 x 30 meter. Buiten kan dit bijvoorbeeld een bos, speeltuin of (sport)park zijn, maar ook binnen zijn de lasergeweren en vesten zeer geschikt. Je kunt hierbij denken aan een sport- of gymzaal, schoolgebouw, kantoorpand, bedrijfsloods, grote schuur of magazijn! Wellicht heb je zelf een tuin of loods die je mag gebruiken. 

Bent je op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners.
 

Prijs

Je speelt lasergamen voor kids gedurende 2 uur al vanaf € 275 (excl. 21% BTW). Wij adviseren lasergamen voor kids te spelen vanaf 6 jaar en ouder. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. Is jouw groep groter dan 12 personen of wil je met meer laserguns en vesten spelen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen